GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν ξέρουμε κάτι για αλλαγή πρωταθλήματος»

Από κοντά παρακολουθεί η UEFA τις εξελίξεις στην Ουκρανία και τη ρωσική παρέμβαση στην περιοχή της Κριμαίας, όπως αποδεικνύεται από ...


Από κοντά παρακολουθεί η UEFA τις εξελίξεις στην Ουκρανία και τη ρωσική παρέμβαση στην περιοχή της Κριμαίας, όπως αποδεικνύεται από τις δηλώσεις του Τζιάνι Ινφαντίνο από την Αστάνα.
Τις τελευταίες μέρες φημολογείται ότι οι ουκρανικές ομάδες που έχουν έδρα τη χερσόνησο θα μεταφερθούν στο ρωσικό πρωτάθλημα, ως συνέχεια των εξελίξεων που έχουν υπάρξει το προηγούμενο διάστημα.
Ωστόσο, ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν έχει να πει κάτι το χειροπιαστό.
«Η κατάσταση στην Ουκρανία, τη Ρωσία και την Κριμαία είναι γνωστή σε όλους. Δυστυχώς, όχι εξαιτίας του ποδοσφαίρου, αλλά αυτό το διάστημα δεν έχουμε λάβει κανένα αίτημα για αλλαγή πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά ο Ινφαντίνο και πρόσθεσε:
«Ακόμη είναι πολύ νωρίς να απαντήσουμε σε τέτοιου είδους απαντήσεις. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και ότι το ποδόσφαιρο θα ενώσει τους ανθρώπους».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση