GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης παλεύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Τα mind games του Ζοσέ Μουρίνιο είναι γνωστά. Όταν όμως υπάρχει και απάντηση, το πράγμα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. «Περίμενα την...


Τα mind games του Ζοσέ Μουρίνιο είναι γνωστά. Όταν όμως υπάρχει και απάντηση, το πράγμα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
«Περίμενα την Ρεάλ να είναι περισσότερους βαθμούς μπροστά, διότι η Μπαρτσελόνα έχει χάσει πολύ έδαφος σε σχέση με την περυσινή χρονιά» δήλωσε ο Πορτογάλος, σχολιάζοντας την πορεία της «Βασίλισσας» στη Primera Division.
Φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον νυν προπονητή των «μερένχες», Κάρλος Αντσελότι, ο οποίος έσπευσε να τοποθετηθεί:
«Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Αλλά το θέμα είναι πως τη φετινή σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης παλεύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε αντίθεση με την περυσινή χρονιά που δεν συνέβη κάτι τέτοιο» ήταν το «μήνυμα» του Ιταλού και ήταν σαφές πως είχε αποδέκτη τον… Special One.
Τέλος, για το ποιον τερματοφύλακα θα χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με την Ράγιο Βαγιεκάνο είπε: «Με την Ράγιο θα παίξει ο Ντιέγκο Λόπεθ, ενώ στο Champions League και τον αγώνα με την Ντόρτμουντ θα είναι κάτω από τα δοκάρια ο Ίκερ Κασίγιας».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση