GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο σκηνοθέτης Μάριος Στρόφαλης

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Αθήνας ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα ο συνθέτης Μάριος Στρόφαλης . Την πρόθεσή του για να θέσει υ...


Την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Αθήνας ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα ο συνθέτης Μάριος Στρόφαλης. Την πρόθεσή του για να θέσει υποψηφιότητα είχε κάνει γνωστή ένα μήνα πριν περίπου, μέσω των κοινωνικών μέσω δικτύων, ωστόσο σήμερα πραγματοποιήθηκε και επίσημα η συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο στην πλατεία Καραΐσκάκη.
Ο Μάριος Στρόφαλης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθηναϊκά Πολιτιστικά Δίκτυα», στον οποίο συμμετέχουν κινήματα πολιτών, επαγγελματιών, άνθρωποι των Γραμμάτων, των Τεχνών, των Επιστημών κ.ο.κ.
«Είμαι υποψήφιος διότι εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε μια πρωτότυπη, εναλλακτική αλλά ήδη δοκιμασμένη πρόταση (σσ αναφέρεται στις πολιτιστικές δράσεις του) που αφορά όλους τους Αθηναίους. Η πρόταση έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και βασίζεται σε ένα πλήρες οργανόγραμμα ουσιαστικής αξιοποίησης των ικανοτήτων και των ενδιαφερόντων πολύ μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας.». Έτσι εξήγησε ο ίδιος, την απόφασή του για να πολιτευθεί στο Δήμο Αθηναίων.

1 σχόλιο

  1. Καλημέρα σας, μια μικρή διόρθωση,
    ο Μάριος Στρόφαλης είναι συνθέτης, όχι σκηνοθέτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση