GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθώοι οι σχολικοί φύλακες που διαμαρτυρήθηκαν για τη διαθεσιμότητα

Αθώοι κρίθηκαν με απόφαση του δικαστηρίου οι εννέα σχολικοί φύλακες που είχαν συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο μέσα στο υπουργείο Δ...


Αθώοι κρίθηκαν με απόφαση του δικαστηρίου οι εννέα σχολικοί φύλακες που είχαν συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο μέσα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για τη διαδικασία της διαθεσιμότητας.
Στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι φορτισμένοι συγκινησιακά απέδωσαν την αγανάκτηση τους στην απόγνωση που που νιώθουν εξαιτίας της αδικίας που -όπως είπαν- είχαν υποστεί. «Είμαστε πέντε μήνες σε διαθεσιμότητα και πλέον είμαστε απολυμένοι. Όλους τους μήνες ο κ. Μητσοτάκης πότε δεν μας δέχτηκε» ανέφεραν.
Το δικαστήριο οδηγήθηκε στη αθωωτική απόφαση καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είχαν διαπράξει, τα αδικήματα της αντίστασης κατά της αρχής και της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση