GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Μ. Ουζουνίδη για την παραίτηση του Κων. Γιοβανόπουλου

«Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την απογοήτευση και συνάμα δυσαρέσκειά μου για την απρόσμενη παραίτηση του μέχρι πρότινος Γραμματέ...



«Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την απογοήτευση και συνάμα δυσαρέσκειά μου για την απρόσμενη παραίτηση του μέχρι πρότινος Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κου Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου. Υπήρξε ένας κεραυνός εν αιθρία σε μια περίοδο που το κίνημά μας έχει ανάγκη ηρεμίας και σύμπνοιας.

Εξ αρχής υπήρξα από τους Βουλευτές, ο οποίος στήριξε με θέρμη τον κ. Γιοβανόπουλο, ζητώντας και προσωπικά από τον Πρόεδρο μας, Πάνο Καμμένο, να δώσει λόγο και εξουσία στον επαρχιώτη βουλευτή για να ακουστούν με ηχηρό τρόπο οι ανάγκες των Ελλήνων της επαρχίας.

Ο κ. Γιοβανόπουλος έχει κάθε δικαίωμα να παραιτηθεί και να ακολουθήσει τη δική του προσωπική πορεία, η οποία τον εκφράζει προσωπικά και πολιτικά. Ωστόσο, θα έπρεπε να παρουσιαστεί ενώπιον όλων των Βουλευτών της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή του την απόφαση.

Η ζωή συνεχίζεται και πραγματικά όσοι πραγματικά πιστεύουμε στις αξίες και τις πολιτικές ιδέες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια στην σκληρή πολιτική της σημερινής συγκυβέρνησης, η οποία οδηγεί με ταχείς ρυθμούς τον απλό, επιμελή και εργατικό Έλληνα στην οικονομική και κοινωνική του καταστροφή. Όσοι αντέξουμε, θα θέσουμε τους εαυτούς μας μέχρι τέλους ενάντια και δεν θα ψηφίσουμε τα νομοσχέδια για τα φάρμακα, το γάλα και την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας σε δανειστές και καιροσκόπους».




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση