GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντοκουμέντο: Οι Βρετανοί δεν θέλουν οικονομικές κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας!

Ο Στιβ Μπακ, φωτορεπόρτερ θα απασχολήσει μάλλον τα ΜΜΕ και τη δημοσιότητα για αρκετό καιρό. Μεσούσης της κρίσης στην Ουκρανία και με την...

Ο Στιβ Μπακ, φωτορεπόρτερ θα απασχολήσει μάλλον τα ΜΜΕ και τη δημοσιότητα για αρκετό καιρό.
Μεσούσης της κρίσης στην Ουκρανία και με την Κριμαία υπό ρωσική κατοχή ο Μπακ πρόσεξε, την ώρα του ρεπορτάζ, πως ένα χαρτί, ένα έγγραφο συμβούλου του Κάμερον ήταν εκτεθειμένο. Το τράβηξε λοιπόν φωτογραφία. Να σημειωθεί δε πως ο συγκεκριμένος κύριος ειδικεύεται στο να βλέπει και να αποκαλύπτει μυστικά σε έγγραφα τα οποία μεταφέρουν διάφοροι στην Ντάουνιγκ Στριτ, ήτοι την πρωθυπουργική κατοικία.
Το ντοκουμέντο ήταν στα χέρια αξιωματούχου ο οποίος πήγαινε να παρευρεθεί σε σύσκεψη του εθνικού συμβουλίου ασφαλείας με εποπτεύοντα τον πρωθυπουργό, Ντ. Κάμερον, για την κρίση στην Ουκρανία.

Αυτό ήταν! Διότι στο έγγραφο αναγραφόταν μεταξύ άλλων:
"Όχι υποστήριξη τώρα σε εμπορικές κυρώσεις...ή σε αποκλεισμό του οικονομικού κέντρου του Λονδίνου στους Ρώσους".
Επί της ουσίας λέει πως η Βρετανία δεν θα πρέπει να υποστηρίξει τίποτε από αυτά τα δύο, προς το παρόν τουλάχιστον.  Γίνεται όμως και ακόμα καλύτερο:
"Να μην υποστηριχθεί ούτε να συζητηθεί προετοιμασία για ανάληψη στρατιωτικής δράσης". "Να δούμε (η Βρετανία) πως μπορεί να δοθεί εναλλακτικά αέριο στην Ουκρανία εάν η Ρωσία κόψει την παροχή". Τέλος, "να συνταχθεί πακέτο τεχνικής βοήθειας για την Ουκρανία, από κοινού με τη Γερμανία."

Το έγγραφο ταιριάζει με τις δηλώσεις Κάμερον νωρίτερα ο οποίος εστίασε σε διπλωματικά και οικονομικά μέτρα κατά της Ρωσίας.
Πηγή: The Guardian

1 σχόλιο

  1. Γιατι συμβαινουν αυτα στην Ελλαδα μας;!
    Επειδη εχουμε ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ γι' αυτο συμβαινουν ολα αυτα!
    Οπου κι αν πας στην Ελλαδα ΠΑΝΤΟΥ υπαρχει το ΑΙΜΑ απο τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ των Γερμανων στον πολεμο! Παντου το ΑΙΜΑ το Ελληνικο εχει κοκκινισει τα φαραγγια! Που να το πρωτοαναφερω! Καλα στα Καλαβρυτα ΔΕΝ ξαναπαω, γιατι με πιανουν τα ΚΛΑΜΑΤΑ μολις αντικρυζω εκεινες τις πελωριες επιγραφες με τους ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥΣ. Να αναφερω για τη ΣΦΑΓΗ στο Διστομο; Η για τη μεγαλυτερη ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ στο χωριο ΚΑΜΜΕΝΟ της ΑΡΤΑΣ; Τι να πρωτοαναφερω; Καθονται ομως οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας και ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ αυτων των ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ, των Γερμανων, που ΚΑΜΙΑ -πρακτικη- συγνωμη δεν δειχνουν για ο,τι εκαναν και ουτε αναγνωριση των "δανειων" των κατοχικων που πηραν κανουν ουτε επιστροφη του ΧΡΥΣΟΥ που μας ΕΚΛΕΨΑΝ! Τοσο πολυ εχουν ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ, λοιπον, οι πολιτικοι μας και ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ απο τον ΛΑΟ;! Πουναι ρε σεις ενας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ενας ΕΛΛΗΝΑΣ, ενας ΗΡΩΑΣ να πει: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΨΕΥΤΟΕΝΩΣΗ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΑΡΙΟ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΦΑΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΚΑΡΕΜΜΥΔΙ αλλα θαμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
    Οι ΚΙΝΕΖΟΙ μας ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ, αναλαβαν τον Οργαν. Λιμενων και εκαναν τελεια οργανωση, ειναι 1,3 ΔΙΣ, αμα φτερνιστουν κιτρινιζει η ΕΥΡΩΠΗ, μ' αυτους θα παμε, κι εσεις ευρωαρρωστοι στο διαολο, στις σπηλιες σας πισω και γρηγορα.
    Αλλα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ φανερωθηκαν για να τα πουν, για την ωρα τουλαχιστον......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση