GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλέξανδρος Γέροντας: «Ένιωσα ξαφνικά τη σφαίρα στο κορμί μου»

Δυο μέρες αφού βγήκε από το νοσοκομείο ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας προσήλθε στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, όπου και έδωσε κατ...


Δυο μέρες αφού βγήκε από το νοσοκομείο ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας προσήλθε στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, όπου και έδωσε κατάθεση για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, όπου και τραυματίστηκε σοβαρά.
«Ένιωσα ξαφνικά τη σφαίρα στο κορμί μου», είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ δεν είδε τίποτα άλλο παρά «δυο σκιές» κατά τη διάρκεια της επίθεσης, την 1η Νοεμβρίου του 2013, όταν και δολοφονήθηκαν δύο στελέχη της Χρυσής Αυγής, ο Μανώλης Καπελώνης και ο Γιώργος Φουντούλης.
Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Γέροντας, διατηρώντας για λίγα λεπτά ακόμα τις αισθήσεις και την ψυχραιμία του, κατευθύνθηκε από το σημείο της επίθεσης στο πεζοδρόμιο προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής όπου και λιποθύμησε.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση