GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαριά… Ταξιαρχία!

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν στην Ημαθία Βέροια και Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Μοχάμεντ Μπεν με εξαιρετικ...


Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν στην Ημαθία Βέροια και Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Μοχάμεντ Μπεν με εξαιρετική παρουσία και γκολ στο 43΄ έφερνε την ομάδα του Ντόστανιτς μια… ανάσα από μια «χρυσή» νίκη, όμως το πείσμα του Αντώνη Πετρόπουλου, που ισοφάρισε στο 68’, του χάλασε τα σχέδια.
Ελαφρώς καλύτερη η ομάδα της Ημαθίας στο πρώτο ημίχρονο, που δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί. Άλλαξε την εικόνα της ομάδας του προς το καλύτερο ο Σάντσεζ και είδε την ομάδα του, που έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα, να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό για τη σωτηρία.
Καθοριστικές για το μέλλον των δύο ομάδων οι αναμετρήσεις της επόμενης αγωνιστικής αφού η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στη Ριζούπολη, ενώ, η Βέροια την Καλλονή στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Το ματς:
Νωθρό ήταν το ξεκίνημα των δύο ομάδων στο ματς. Η Βέροια προσπαθούσε να πάρει τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή, όμως η πολυπρόσωπη άμυνα του Απόλλωνα έδειχνε να αποτελεί δύσκολο εμπόδιο.
Οι παίκτες του Λόρι Σάντσεζ έδειχναν ελαφρώς πιο επικίνδυνοι κάθε φορά που προσπαθούσαν να βγάλουν αντεπίθεση, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αξιόλογες φάσεις.
Με μοναδική εξαίρεση μερικές εμπνεύσεις του Μπεν, ο οποίος για ακόμη ένα ματς ταλαιπωρούσε τους αντίπαλους αμυντικούς, η ομάδα της Ημαθίας δεν μπόρεσε να πλησιάσει με αξιώσεις την εστία του Γκόμες.
Από την άλλη πλευρά, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατάφερνε να «παγώνει» τον ρυθμό, που προσπαθούσαν να δώσουν οι γηπεδούχοι στο ματς, φέρνοντας την μπάλα κοντά στην περιοχή του Καντιμοίρη κυρίως με στημένες φάσεις. Λίγο πριν το ημίχρονο τίποτα δεν έδειχνε πως μπορεί να αλλάξει την εξέλιξη του ματς, όμως ο Μπεν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Απόλλωνα και με κεφαλιά στο 43’ έδωσε το προβάδισμα στη Βέροια, 1-0.
Από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλωνας ανέβασε τις γραμμές του στο γήπεδο και προσπάθησε να κυνηγήσει το γκολ της ισοφάρισης.
Η ομάδα του Ντόστανιτς βρήκε εκτεθειμένη την άμυνα των φιλοξενούμενων και η Βέροια έγινε επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και έχασε ευκαιρίες τόσο με τον Μπεν όσο και με τον Καλτσά για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Τελικά, οι παίκτες του Σάντσεζ κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο γκολ χάρη σε παλικαρίσια προσπάθεια του Πετρόπουλου στο 63ο λεπτό.
Το τέρμα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αποσυντόνισε πλήρως τη Βέροια, που έχασε τη συνοχή της στο γήπεδο με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να γίνουν αρκετά επικίνδυνοι.
Όσο πλησίαζε το φινάλε του ματς, η παίκτες του Ντόστανιτς κατάφεραν να πάρουν την κατοχή και να πλησιάσουν την εστία του Γκόμες με οργανωμένες επιθέσεις, ωστόσο, η ψυχραιμία των παικτών των φιλοξενούμενων τους επέτρεψε σε καμία περίπτωση να απειλήσουν τον Γκόμες και το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το Κομίνη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση