GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκτακτη συνάντηση Στουρνάρα με την επικεφαλής του ΤΧΣ

Εν αναμονή του νομοσχεδίου για τις τράπεζες, η κατάθεση του οποίου στη Βουλή έχει καθυστερήσει, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στου...


Εν αναμονή του νομοσχεδίου για τις τράπεζες, η κατάθεση του οποίου στη Βουλή έχει καθυστερήσει, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, και η επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασία Σακελλαρίου, έχουν αυτήν την ώρα έκτακτη συνάντηση, χωρίς την παρουσία της τρόικας.
Σημειώνεται ότι το εν λόγω νομοσχέδιο είναι απαραίτητο για να γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank, για την οποία ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Χρήστος Μεγάλου, ανέφερε μιλώντας στο Bloomberg ότι η Eurobank βρίσκεται σε επαφές με διεθνείς επενδυτές, «επιβεβαιώνουν το αμείωτο ενδιαφέρον τους σε αυτό το στάδιο» για το σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης της τράπεζας.
Μία μέρα νωρίτερα, αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του επικεφαλής οικονομολόγου της τράπεζας, Γκίκα Χαρδούβελη, ότι η τράπεζα έχει βρει τα χρήματα που καλείται να συγκεντρώσει, όμως «δε μας άφησαν να τα φέρουμε».
Διευκρινίζοντας σήμερα τα λεγόμενά του, ο κ. Χαρδούβελης υποστήριξε πως η επίμαχη φράση του ξέφυγε εν τη ρύμη του λόγου.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση