GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμβασιούχοι και ΟΤΑ τα βασικά «αγκάθια»

Οι συμβασιούχοι που παραμένουν στο Δημόσιο με προσωρινές διαταγές και είτε έχουν είτε πρόκειται να απολυθούν ήταν, κατά πληροφορίες, τ...

Οι συμβασιούχοι που παραμένουν στο Δημόσιο με προσωρινές διαταγές και είτε έχουν είτε πρόκειται να απολυθούν ήταν, κατά πληροφορίες, το... βασικό «αγκάθι» κατά τη χθεσινή συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη και των εκπροσώπων της τρόικας. Οι εκπρόσωποι των δανειστών μας σε καμία περίπτωση δεν δέχονται να προσμετρηθούν στις 15.000 απολύσεις οι περίπου 1600 που έχουν φύγει μέχρι σήμερα και όσοι πρόκειται να αποχωρήσουν το επόμενο διάστημα προκαλώντας έναν ακόμη πονοκέφαλο στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Παράλληλα δυσφορία υπάρχει ανάμεσα στους δανειστές μας και για το γεγονός ότι δεν προχωράει το πρόγραμμα εθελοντικής κινητικότητας στους ΟΤΑ απ’ όπου πρέπει να προέλθουν περί τους 4.000 εργαζόμενους για το β΄κύμα διαθεισμότητας του 2013 που πήρε παράταση για το Μάρτιο του 2013.

Επιπλέον, κυρίως, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν με αφορμή το κλείσιμο μόλις 23 οργανισμών και την απόλυση 220 ατόμων αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση της ΕΡΤ αμφισβήτησε για μια ακόμη φορά την βούληση του υπουργείου για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω αυτών των «αγκαθιών» θα υπάρξει και νέα συνάντηση μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΔΜ και των εκπροσώπων της τρόικας. aftodioikisi.gr

1 σχόλιο

  1. Γελάει ο κόσμος με τα στημένα γκάλοπ των διαπλεκομένων, τα στημένα υβριδικά ποταμίσια κόμματα του παλαιοκομματικού συστήματος, με τους διπλούς- τριπλούς υποψηφίους ( έναν επίσημο, ένα ψευτοανεξάρτητο )των κομμάτων της συμφοράς ΝΔ-ΕΛΙΑΠΑΣΟΚ, τη προσπάθεια να φεσώσουν στους Έλληνες ξανά δημάρχους, περιφερειάρχες και ευρωβουλευτές ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ του σάπιου κατεστημένου και των πολιτικών τζακιών που μας χρεοκόπησαν.

    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. ΜΑΥΡΟ στη κάλπη, σε κάθε κάλπη, στη ΝΔ, ΕΛΙΑ-ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ,ΛΑΟΣ και ΠΟΤΑΜΙ ( διαπλεκόμενο ). Μόνο έτσι θα λυτρωθούμε τον Μάιο. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να γκρεμίσουμε τα σάπια πολιτικά τζάκια και τους παρατρεχάμενους και τα κομματόσκυλα. Καμία ψήφος σε υποψηφίους που προέρχονται από ΝΔ, ΕΛΙΑΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ και ποτάμι... Θα σας πάρει το λαϊκό ποτάμι οργής, καρεκλοκένταυροι της εξουσίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση