GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρκυρα: Νεαρός διέρρηξε τρία μαγαζιά, μέσα σε λίγη ώρα

Μέσα σε λίγη ώρα διέρρηξε τρεις επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Λευκίμμης στην Κέρκυρα ένας 25χρονος Έλληνας που διέφυγε προσ...


Μέσα σε λίγη ώρα διέρρηξε τρεις επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Λευκίμμης στην Κέρκυρα ένας 25χρονος Έλληνας που διέφυγε προσωρινά με την όχι ιδιαίτερα μεγάλη λεία του. Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε πολύ γρήγορα από τις έρευνες των ανδρών του τοπικού αστυνομικούς τμήματος.
Ο νεαρός δράστης δεν συνελήφθη μιας και είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για τις τρεις διαρρήξεις που είχαν γίνει τις πρωινές ώρες του Σαββάτου. Στόχοι του δράστη ήταν δυο καταστήματα και ένα καφενείο από τα οποία άρπαξε ένα φορητό υπολογιστή και μικρό χρηματικό ποσό.
Απόπειρα διάρρηξης στη Χαλκίδα
Συναγερμό σήμανε ο 60χρονος ιδιοκτήτης ενός σταθμευμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου στη Χαλκίδα, όταν είδε έναν 28χρονο να προσπαθεί να το διαρρήξει. Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, οι οποίοι συνέλαβαν τον 28χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση