GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη για ναρκωτικά ο γιος του Μόρσι

Η αιγυπτιακή αστυνομία συνέλαβε τον γιο του ανατραπέντος ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ο...


Η αιγυπτιακή αστυνομία συνέλαβε τον γιο του ανατραπέντος ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο Mena.
Ο Αμπντάλα, ο μικρότερος γιος του Μόρσι, κρατείται μαζί με έναν φίλο του στην πόλη Μπένα, βόρεια του Καΐρου. Σύμφωνα με το πρακτορείο, στο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν βρέθηκαν πέντε γραμμάρια χασίς που τα είχαν για προσωπική τους χρήση. Δεν έχει διευκρινιστεί πότε έγινε η σύλληψη.
Ο Αμπντάλα είναι το πρώτος μέλος της οικογένειας Μόρσι που συλλαμβάνεται μετά την ανατροπή του Μοχάμεντ Μόρσι, τον περασμένο Ιούλιο, από τον στρατό της χώρας. Ο πατέρας του δικάζεται αυτήν την περίοδο με την κατηγορία ότι υποκίνησε τις δολοφονίες αντιισλαμιστών διαδηλωτών το 2012.
Πρόκειται επίσης να δικαστεί ξεχωριστά για συνωμοσία με ξένες οργανώσεις, απόδραση από τη φυλακή και δυσφήμιση δικαστών.
Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ίδιος απορρίπτει όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι οι δίκες του είναι πολιτικές.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση