GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μεταμόρφωση

Λόγω εργασιών κατασκευής αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των ο...



Λόγω εργασιών κατασκευής αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε μέγιστο πλάτος τριών μέτρων από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος στον κλάδο εξόδου από Αθήνα προς Λυκόβρυση του ανισόπεδου κόμβου Λυκόβρυσης (Πύρνας) [χ/θ 12+600] της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, περιοχής Δήμου Μεταμορφώσεως, για το χρονικό διάστημα από 29-3-2014 έως και 28-5-2014, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στον κλάδο εξόδου από Αθήνα προς Λυκόβρυση από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος, τουλάχιστον τριών μέτρων.
Το ανώτατο όριο ταχύτητας καθορίζεται σε 40 χλμ./ώρα στην περιοχή των έργων κατά τη διάρκεια αυτών.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση