GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Δείτε τι πραγματικά μπορεί να προκαλέσει το τσιγάρο

Από τον Τάσο Γεωργάκη.  ΣΟΚ: Δείτε τι πραγματικά μπορεί να προκαλέσει το τσιγάρο Περιγραφή: Τελικά να ζει κανείς ή να καπνίζει;

Από τον Τάσο Γεωργάκη. 

ΣΟΚ: Δείτε τι πραγματικά μπορεί να προκαλέσει το τσιγάρο
Περιγραφή: Τελικά να ζει κανείς ή να καπνίζει;

https://www.youtube.com/watch?v=5onNlGXjQpc 

1 σχόλιο

  1. Το πολυνομοσχέδιο διαλύει εκλογικά τη συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ! Όποιοι ψηφίσουν το νέο ληστρικό νομοσχέδιο, σε συνδυασμό με τους φόρους και τα χαράτσια, είναι τελειωμένοι πολιτικά. Εδώ θα φανούν όσοι έκαναν κωλοτούμπα και θέλουν να στηρίξουν την καταρρέουσα εκλογικά συγκυβέρνηση.

    Το νομοσχέδιο αυτό, σε συνδυασμό με τα εκκαθαριστικά των εισοδημάτων και των ακινήτων, καταποντίζετ τη ΝΔ κάτω από 10% και τις συνιστώσες της ( ΕΛΙΑ, Ποτάμι ) κάτω από 4%, και τη Δημάρ- Λάος κάτω από 1,5 %.

    Η σημερινή Δημοκρατία αναφέρεται στη φορολογική ΚΟΛΑΣΗ που περιμένει τους Έλληνες. Γι' αυτό πρέπει να τους τιμωρήσουμε στις κάλπες σκληρά, Οχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο, όχι ψήφο στους εκλεκτούς αυτών που μας χρεοκόπησαν. Όχι ψήφο σε Καμίνη, Σπηλιωτόπουλο, Κακλαμάνη, Όχι ψήφο σε Σγουρό και Κουμουτσάκο, όχι ψήφο σε Μπουτάρη και Καλαφάτη, όχι ψήφο σε Ιωαννίδη, Τζιτζικώστα, Μπόλαρη, γενικά ΟΧΙ σε υποψηφίους ( επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους ) που προέρχονται από τη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑ, Ποτάμι, Δημάρ. Να μην πάνε στο β' γύρο. Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτούς που λεηλατούν την Ελλάδα από το 1981 και εντεύθεν. Μαυρίστε τους στις κάλπες. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλετε στα άνεργα εγγόνια σας και στα διαλυμένα από τη κρίση παιδιά σας. ΟΧΙ στη ΝΔ, ΟΧΙ στην Ελιά, ΟΧΙ στο Ποτάμι, ΟΧΙ στη Δημάρ, ΟΧΙ στο Λάος. Καμία ψήφος στους εκλεκτούς τους σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Ψηφίστε εκείνους που έχουν περισσότερες πιθανότητες να τους προσπεράσουν και να τους αποκλείσουν από το β' γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση