GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η διανομή του πλεονάσματος δεν είναι κίνηση φιλανθρωπίας»

Το κλείσιμο της συμφωνίας με την τρόικα και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, σχολίασε με ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ – Προοδευτική Συνεργασ...


Το κλείσιμο της συμφωνίας με την τρόικα και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, σχολίασε με ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ – Προοδευτική Συνεργασία.
«Η διανομή του πλεονάσματος δεν είναι κίνηση φιλανθρωπίας, όπως την αντιλαμβάνεται και την παρουσιάζει η κυβέρνηση, αλλά πολιτική επιβεβλημένη.
Στην ανάγκη όμως να κλείσει πάση θυσία η διαπραγμάτευση με την τρόικα, η κυβέρνηση υποκύπτει στις πιέσεις, περικόπτει δραστικά το ποσό που θα διατεθεί και προσανατολίζεται να το διανείμει και με πελατειακά κριτήρια.
Η ΔΗΜ.ΑΡ – Προοδευτική Συνεργασία επαναλαμβάνει ότι το πλεόνασμα που προέκυψε από τις θυσίες του ελληνικού λαού, πρέπει να διατεθεί στους συμπολίτες μας που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας», τονίζεται χαρακτηριστικά.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση