GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρία προς τη ΔΕΗ

Τον Αύγουστο του 2013 μου αντικατέστησαν τον παλιό μετρητή ρεύματος από νέο ,ώστε να χρεώνομαι την κατανάλωση με το νυχτερινό τιμολό...


Τον Αύγουστο του 2013 μου αντικατέστησαν τον παλιό μετρητή ρεύματος από νέο ,ώστε να χρεώνομαι την κατανάλωση με το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ.
Από τότε μέχρι σήμερα μου ήλθαν τρεις λογαριασμοί της ΔΕΗ με ‘’έναντι ‘’ χρέωση και κανένας εκκαθαριστικός.

Κι αυτό επειδή, σύμφωνα με τους Υπαλλήλους της ΔΕΗ Λάρισας ,στο σύστημα Πληροφορικής του Οργανισμού δεν μπορούν να καταχωρηθούν οι ενδείξεις του νέου μετρητή.

Επειδή, στη συγκεκριμένη παροχή, έχω εγκατεστημένο φωτοβολταϊκό στέγης ,για το οποίο έχω δανειακές υποχρεώσεις, αναγκάζομαι να μην πληρώνω τις δόσεις του δανείου μου και να επιβαρύνομαι με τόκους υπερημερίας, ενώ η ΔΕΗ μου οφείλει το παραπάνω χρηματικό ποσό ,από την παραχθείσα κατά το προηγούμενο εξάμηνο ηλεκτρική ενέργεια.

Παρακαλώ την ΔΕΗ να βελτιώσει το πρόγραμμα καταχώρησης ενδείξεων κατανάλωσης και παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε να τελειώσει η ταλαιπωρία μου, η οποία πιστεύω ότι αφορά και άλλους πελάτες της ΔΕΗ.

Ένας καθημερινός αναγνώστης

1 σχόλιο

  1. Ο δοσιλογισμός, η μικροψυχία, η δουλικότητα Σαμαρά-Βενιζέλου, αυτά τα γελοία ανθρωπάκια-πιόνια Γερμανίας και ΗΠΑ, που τους κρατάνε από δεκάδες λίστες: Λαγκάρντ, Ζήμενς, υποβρυχίων, εξοπλισμών και δεκάδων σκανδάλων, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!!!!

    Με την επίσκεψη του ανεκδιήγητου και γελοιότατου Βενιζέλου, πήγαν και αναγνώρισαν κατ' ουσία τους πραξικοπηματίες Νεο-ναζί του Κιέβου, που κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία, διώχνοντας τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Γιανουκόβιτς (με όλα τα αρνητικά του- είναι ο νόμιμα εκλεγμένος ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ πρόεδρος της Ουκρανίας), και απειλώντας αμέσως και ευθέως τις μειονότητες (που στην Κριμαία, την Ανατολική και Νότια Ουκρανία- ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, οι ρώσοι!!!).

    Και πολύ σωστά και μπράβο, που ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ, κατηγόρησαν αυτά τα άθλια γερμανοκίνητα και αμερικανοκίνητα ανθρωπάκια, για τη στάση τους στις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση