GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: «Ματωμένο πλεόνασμα»

Νέα μέτρα προεξοφλεί το ΚΚΕ στον απόηχο της συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας, με τον ΓΓ του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα να κά...


Νέα μέτρα προεξοφλεί το ΚΚΕ στον απόηχο της συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας, με τον ΓΓ του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα να κάνει λόγο για «ματωμένο πλεόνασμα».
«Μετά το συνεχές ξεζούμισμα του λαού, με τη λήψη αντιλαϊκών μέτρων, που τελειωμό δεν έχουν, η κυβέρνηση καλεί τώρα το λαό να αισθανθεί ανακούφιση για το ματωμένο πλεόνασμα.
Τα ψίχουλα φτώχειας που θα εξανεμιστούν την ίδια στιγμή που θα εκταμιευτούν, ενώ νέα μέτρα ετοιμάζονται, όπως τριετίες, απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μείωση ασφαλιστικών εισφορών των εργοδοτών και άλλα», αναφέρει σε δήλωσή του ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Εξού και καλεί σε αγωνιστική δράση, διεκδίκηση και λαϊκή συμμαχία, προκειμένου να «βάλει ο λαός πλώρη για τη δική του εξουσία», μακριά από αυταπάτες, με ισχυρό ΚΚΕ.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση