GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσιογραφικές «πόρνες»: Τα αργύρια του επαγγέλματος…

Από τον Θύμιο Παπανικολάου. Τα κανάλια, όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές αποτελούν τις «ομάδες κρούσης» των «νταβάδων» και των κυβ...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου.

Τα κανάλια, όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές αποτελούν τις «ομάδες κρούσης» των «νταβάδων» και των κυβερνητικών ανδρεικέλων τους. Έτσι, σαν «ομάδες κρούσης» των ληστών και δημίων (οικονομικών και πολιτικών), ξερνούν ΟΛΗ τη φαιά Πανούκλα της καθεστωτικής απάτης και μωρολογίας.
Στο αυτιστικό θέαμα των καναλιών αποτυπώνεται δραματικά όλη η πνευματική ανέχεια, η κυνική μωρολογία, η σήψη και αυθάδεια των κυρίαρχων ελίτ εξουσίας και των ροπαλοφόρων τους: Ο δωσιλογισμός, η κομπάζουσα βλακεία, το αχαλίνωτο ψεύδος, η παρασιτική «αλητεία», ο αχαλίνωτος τραμπουκισμός και το κιτσαριό, όλα αυτά παίρνουν αποκρουστικές μορφές, μέσα από ένα θίασο πολύχρωμης ποικιλίας και ρόλων..

Δεν αποτελεί, συνεπώς, καμία έκπληξη: Οι δημοσιογραφικές «πόρνες» να εισπράττουν τα αργύρια του «επαγγέλματος» από τα αφεντικά τους. Αργύρια ποικίλων μορφών (οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά, «φακελάκια» κάθε είδους…).
Ένα τέτοιο «αργύριο» επαγγελματικής «πορνείας» είναι η μεταπήδηση της ρεπόρτερ του mega, Μαρίας Σπυράκη, από τη δημοσιογραφική «πορνεία» στην πολιτική: Μια θέση στο ευρω-ψηφοδέλτιο της ΝΔ!!!
Αμείφτηκε το «δημοσιογραφικό» της έργο: Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού!!!
Δηλώνει συγκινημένη:
«Τώρα πια θα μπορώ να μιλάω ελεύθερα για την επιτυχία της κυβέρνησης και τη σωτηρία της πατρίδας από τον Αντώνη Σαμαρά, πράγμα που μέχρι πρότινος δεν έκανα σεβόμενη τη δημοσιογραφική δεοντολογία»!!!
Σεβόταν τη «δημοσιογραφική δεοντολογία»!!!

Τα φερέφωνα χάνουν και την αίσθηση του γελοίου…
Το ρεπορτάζ το διαβάσαμε εδώ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4677.html
Οι απολογητές του δωσιλογισμού, οι μαϊμούδες των ΜΜΕ που αποτελούν τους «μπάτσους» του κατοχικού καθεστώτος, μιλούν για «δημοσιογραφική δεοντολογία».
Δηλαδή, η επίλεκτη «ομάδα κρούσης» των ληστών και δημίων, το mega, λειτουργεί με τους κανόνες της «δημοσιογραφικής δεοντολογίας»: Τι μακάβριος μορφασμός εμπαιγμού…
Το ίδιο και οι μαϊμούδες του Σκάι και όλων των καναλιών ανάγουν το λίπος της επαγγελματικής πορνείας τους και τον τραμπουκισμό τους και τις διαστροφές του παρασιτισμού τους, σε «δημοσιογραφική δεοντολογία».
Αν παρακολουθήσει κάποιος ένα βράδυ το Σκάι π.χ., θα διαπιστώσει αβίαστα όλα τα χαρακτηριστικά του φαιού αυτιστικού θεάματος (που περιγράφουμε στην αρχή), συμπυκνωμένα και αποτυπωμένα στα πρόσωπα του Ευαγγελάτου και του «μπράβου» του: Τ. Χατζή!
Και αυτοί εραστές της «δημοσιογραφικής δεοντολογίας» είναι…
Οι δημοσιογραφικές πόρνες κάθε είδους και τα καθεστωτικά βυθοκορήματα κάθε χρώματος στηρίζουν ασύστολα το καθεστώς του 4ου Ράιχ στο όνομα της «δημοσιογραφικής δεοντολογίας»!!!
ΠΗΓΗ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8645

1 σχόλιο

  1. Έπιασαν δουλειά οι κυριακάτικες κ...φυλλάδες με τα στημένα γκάλοπ, σε συνεργασία με μεγαλοδημοσιογράφους, μεγαλοεκδότες και όλο το κακό συναπάντημα. Προσπαθούν να φουσκώσουν τα ποσοστά της ΝΔ, της Ελιας και του Ποταμιού, θεωρώντας τους Έλληνες ηλίθιους ! Και προσπαθούν να μειώσουν τα ποσοστά του Σύριζα, της Χ.Α, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΚΚΕ. Παλιά κόλπα παλαιοκομματικά για όσους ακόμα τους πιστεύουν. Η αλήθεια είναι ΜΙΑ : ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ- ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ- ΧΑΡΑΤΣΙ- ΑΚΙΝΗΤΑ. Μαύρο στις κάλπες στα κόμματα της διαπλοκής, της χρεοκοπίας, της σιωπηλής γενοκτονίας των Ελλήνων,της φορομπηχτικής πολιτικής, της μάσας και της μίζας.

    Το πολυνομοσχέδιο διαλύει εκλογικά τη συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ! Όποιοι ψηφίσουν το νέο ληστρικό νομοσχέδιο, σε συνδυασμό με τους φόρους και τα χαράτσια, είναι τελειωμένοι πολιτικά. Εδώ θα φανούν όσοι έκαναν κωλοτούμπα και θέλουν να στηρίξουν την καταρρέουσα εκλογικά συγκυβέρνηση.

    Το νομοσχέδιο αυτό, σε συνδυασμό με τα εκκαθαριστικά των εισοδημάτων και των ακινήτων, καταποντίζετ τη ΝΔ κάτω από 10% και τις συνιστώσες της ( ΕΛΙΑ, Ποτάμι ) κάτω από 4%, και τη Δημάρ- Λάος κάτω από 1,5 %.

    Η σημερινή Δημοκρατία αναφέρεται στη φορολογική ΚΟΛΑΣΗ που περιμένει τους Έλληνες. Γι' αυτό πρέπει να τους τιμωρήσουμε στις κάλπες σκληρά, Οχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο, όχι ψήφο στους εκλεκτούς αυτών που μας χρεοκόπησαν. Όχι ψήφο σε Καμίνη, Σπηλιωτόπουλο, Κακλαμάνη, Όχι ψήφο σε Σγουρό και Κουμουτσάκο, όχι ψήφο σε Μπουτάρη και Καλαφάτη, όχι ψήφο σε Ιωαννίδη, Τζιτζικώστα, Μπόλαρη, γενικά ΟΧΙ σε υποψηφίους ( επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους ) που προέρχονται από τη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑ, Ποτάμι, Δημάρ. Να μην πάνε στο β' γύρο. Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτούς που λεηλατούν την Ελλάδα από το 1981 και εντεύθεν. Μαυρίστε τους στις κάλπες. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλετε στα άνεργα εγγόνια σας και στα διαλυμένα από τη κρίση παιδιά σας. ΟΧΙ στη ΝΔ, ΟΧΙ στην Ελιά, ΟΧΙ στο Ποτάμι, ΟΧΙ στη Δημάρ, ΟΧΙ στο Λάος. Καμία ψήφος στους εκλεκτούς τους σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Ψηφίστε εκείνους που έχουν περισσότερες πιθανότητες να τους προσπεράσουν και να τους αποκλείσουν από το β' γύρο.

    Εκτός αν σας εξαγοράσουν με τα ...2 ευρώ την ημέρα που σας δίνουν, αλλά θα σας τα πάρουν πολλαπλάσια από τη φορολογία. Πόσο πάει η τιμή και η αξιοπρέπειά σου ; Δεν βλέπεις ότι μας δουλεύουν ; Δε βλέπεις ότι μας χρησιμοποιούν και μετά μας πετάνε και νοιάζονται μόνο για τα λίγα υψηλόβαθμα κομματόσκυλά τους ; Τα ψηφουλάκια μας θέλουν τα πολιτικά τζάκια και οι αιώνιοι κοτζαμπάσηδες και μας έχουν χε...νους! Μιας χρήσης πολίτες, υποταγμένους στις ορέξεις τους, δούλοι εκείνων που δεν έχουν καταλάβει κρίση, γιατί έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε χρήμα και περιουσία. Αν ξαναψηφιστούν, ετοιμάσου να βάλουν νέο χέρι σε μισθούς, συντάξεις, καταθέσεις και ακίνητα. Όπως έγινε στις προηγούμενες εκλογές, που τους ψηφίσαμε και μετά μας "βίασαν" με το χαράτσι μέσω ΔΕΗ. Το ίδιο ετοιμάζουν και τώρα. Αν τους ψηφίσεις, πάρε βαζελίνη μπόλικη για μετά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση