GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με νέο «αίμα» στην Τούμπα οι «ερυθρόλευκοι»

Τρεις από τους παίκτες που έχουν προσφέρει πολλά τη φετινή σεζόν και ειδικότερα το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να ξεκουράσει ο Μίτσ...


Τρεις από τους παίκτες που έχουν προσφέρει πολλά τη φετινή σεζόν και ειδικότερα το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να ξεκουράσει ο Μίτσελ για το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δίνει «ανάσες» στον Χολέμπας, τον Μανιάτη και τον Τσόρι για να είναι πιο… φρέσκοι εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.
Στην προπόνηση του Σαββάτου οι Πειραιώτες δούλεψαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την κατοχή και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με διπλό και στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ).
Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρες, Σαλίνο, Σάμαρης, Σέποβιτς, Τόρες και Βαλντές.
Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής που ακολουθεί, ο Σαβιόλα έκανε ατομικό στο γήπεδο και στη συνέχεια στο γυμναστήριο, όπως και ο Μαρκάνο. Ο Αργεντινός φορ και ο Ισπανός αμυντικός έκαναν και θεραπεία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση