GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για συνομιλίες με το ΔΝΤ

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για συνομιλίες με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Σερβίας Ίβιτσα ...


Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για συνομιλίες με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς, επισημαίνοντας ότι ο κατάλληλος χρόνος θα είναι μόλις σχηματιστεί νέα κυβέρνηση ύστερα από τις επικείμενες εκλογές.
«Συμφωνήσαμε προηγουμένως για συνομιλίες με το ΔΝΤ και τις διεξάγουμε, όπως και με την Παγκόσμια Τράπεζα, αλλά οι πραγματικές συνομιλίες θα διεξαχθούν από τη νέα κυβέρνηση» δήλωσε ο κ. Ντάτσιτς στο περιθώριο Επιχειρηματικού Φόρουμ που διεξάγεται στο Κοπαόνικ.
Σημείωσε δε, ότι η πορεία των συνομιλιών θα εξαρτηθεί από τον «τύπο της συμφωνίας που θα θέλουμε να έχουμε».
«Εάν θέλουμε κάποια συμφωνία προληπτικού χαρακτήρα, οι συνθήκες θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο μαλακές από ό,τι σε περίπτωση μιας ολοκληρωμένης συμφωνίας. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσουμε την πραγματικότητα σε ό,τι αφορά τις απαραίτητες ρυθμίσεις και τον βαθμό που οι πολίτες μπορούν να αντιμετωπίσουν τις μεταρρυθμίσεις αυτές» υπογράμμισε ο κ. Ντάτσιτς.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, υπενθυμίζεται ότι αποστολή του ΔΝΤ βρίσκεται στη Σερβία από τις 26 Φεβρουαρίου και χθες ξεκίνησε επίσημες συνομιλίες με την αρμόδια σερβική αντιπροσωπεία.
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Ο δοσιλογισμός, η μικροψυχία, η δουλικότητα Σαμαρά-Βενιζέλου, αυτά τα γελοία ανθρωπάκια-πιόνια Γερμανίας και ΗΠΑ, που τους κρατάνε από δεκάδες λίστες: Λαγκάρντ, Ζήμενς, υποβρυχίων, εξοπλισμών και δεκάδων σκανδάλων, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!!!!

    Με την επίσκεψη του ανεκδιήγητου και γελοιότατου Βενιζέλου, πήγαν και αναγνώρισαν κατ' ουσία τους πραξικοπηματίες Νεο-ναζί του Κιέβου, που κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία, διώχνοντας τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Γιανουκόβιτς (με όλα τα αρνητικά του- είναι ο νόμιμα εκλεγμένος ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ πρόεδρος της Ουκρανίας), και απειλώντας αμέσως και ευθέως τις μειονότητες (που στην Κριμαία, την Ανατολική και Νότια Ουκρανία- ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, οι ρώσοι!!!).

    Και πολύ σωστά και μπράβο, που ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ, κατηγόρησαν αυτά τα άθλια γερμανοκίνητα και αμερικανοκίνητα ανθρωπάκια, για τη στάση τους στις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση