GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είμαστε… ψώνια»

Ο Αλέξης Κούγιας συνεχίζει τις επαφές στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη δημιουργία μιας ομάδας ανθρώπων που θα βάλουν χρήματα για να βγάλο...


Ο Αλέξης Κούγιας συνεχίζει τις επαφές στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη δημιουργία μιας ομάδας ανθρώπων που θα βάλουν χρήματα για να βγάλουν τον Άρη από το αδιέξοδο. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την προσπάθειά του αυτή στο Αθλητικό Metropolis.
«Δεν είμαστε άνθρωποι που θέλουμε εξουσία. Είμαστε ψώνια. Είμαστε άνθρωποι φτασμένοι που απλά θέλουμε να βοηθήσουμε μια κατάσταση. Για να σας δώσω να καταλάβετε, ο ένας προτρέπει τον άλλον να βγει μπροστά για πρόεδρος. Ακόμη δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Οι επαφές είναι σχεδόν καθημερινές. Δεν θέλουμε να βγούμε και να πούμε κάτι πριν ολοκληρωθεί η χρονιά. Υπάρχουν κάποιες μαθηματικές ελπίδες και πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην προσπάθεια του προπονητή και των παιδιών. Πιστεύω πως με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε κάτι συγκεκριμένο», τόνισε, ενώ δεν απέκλεισε και ενασχόληση με τον Ερασιτέχνη.
«Πέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχει ένα θέμα και με τον ερασιτέχνη. Κι εκεί θα πρέπει να ρίξουμε βάρος, Εγώ προσωπικά, αν θα ήθελα μία θέση δεν θα ήταν αυτή του νομικού συμβούλου. Θα ήθελα να γίνω πρόεδρος στον ερασιτέχνη σε συνεργασία με κάποιους από την διοίκηση, αλλά και κάποιους άλλους άφθαρτους», πρόσθεσε.
Όσο για το αν ο Άρης θα παίξει στη Football League ή στη Γ’ Εθνική, είπε: «Σύμφωνα με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς που κάναμε, για να παίξει ο Άρης στην Β’ εθνική θα χρειαστεί ένα ποσό της τάξης των 5 με 7 εκατομμυρίων ευρώ, όχι για τίποτε άλλο, αλλά για να διατηρηθούν τα χρέη του στο ύψος που είναι τώρα και να παρουσιάσουμε μία ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδό της. Αν η ομάδα υποβιβαστεί στην Γ’ εθνική και η εταιρεία πάει σε ειδική εκκαθάριση ναι μεν ισχύουν αυτά που ισχύουν για τα χρέη, αλλά θα χαθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία. Από έναν απλό υπολογιστή μέχρι το Νέο Ρύσιο. Για το τελευταίο πάντως έχουμε κάνει ένα πλάνο. Αν περάσει στα χέρια του Δημοσίου, θα έχουμε χρήματα για τον πλειστηριασμό ώστε να πάρουμε πίσω τις εγκαταστάσεις. Και θέλουμε να επενδύσουμε εκεί, να φτιάξουμε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις. Υπάρχει όμως πάλι θέμα με τον Ερασιτέχνη λόγω των χρεών του. Ανά πάσα στιγμή είναι ευάλωτος σε πιστωτές. Επιπλέον αν ο Άρης πέσει στην Γ’ εθνική πάλι θα χρειαστεί ένα σεβαστό ποσό για την συγκρότηση ομάδας. Ξέρετε δεν έρχονται εύκολα παίκτες Σούπερ Λιγκ σε μικρότερη κατηγορία. Πρέπει να τους πληρώσεις, διπλά και τριπλά».
Για τις αποδοκιμασίες από μερίδα κόσμου στη χθεσινή γιορτή για τα 100 χρόνια του συλλόγου, είπε: «Καταρχήν ήταν πολύ μεγάλη τιμή η πρόσκληση που δέχθηκα από τον Χάρη Παπαγεωργίου. Υπήρξαν κάποιες αποδοκιμασίες από περίπου 20 άτομα, αλλά υπήρξαν πολλοί περισσότεροι που δεν δυσανασχέτησαν και δεν αντέδρασαν. Ήταν μία πολύ ζεστή γιορτή και ο κόσμος του Άρη με την στάση του με συγκίνησε».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση