GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα λόγια του πατέρα συντάραξαν τον εισαγγελέα στην Εύβοια: "Βάλτε τον γιο μου φυλακή, είναι ναρκομανής και επικίνδυνος!"

Το δράμα της οικογένειας, έγινε γνωστό στο ακροατήριο του Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, όταν ο 60χρονος πατέρας μίλησε για τον γιο του...


Το δράμα της οικογένειας, έγινε γνωστό στο ακροατήριο του Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, όταν ο 60χρονος πατέρας μίλησε για τον γιο του, ο οποίος είχε συλληφθεί για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

Ήταν την Δευτέρα (10/3), όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 28χρονο Χαλκιδέο για διάρρηξη σε αυτοκίνητο και για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών, αλλά αυτή η σύλληψη έκρυβε και ένα άγνωστο δράμα που ζούσε μία ολόκληρη οικογένεια.
Ο 28χρονος ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και παλιότερα είχε μπει σε κέντρο θεραπείας και απεξάρτησης, κάτι που σταμάτησε να κάνει, με αποτέλεσμα να ξαναμπλέξει με τα ναρκωτικά και να έρθει αντιμέτωπος με την οικογένεια του.

"Σας παρακαλώ, βάλτε τον γιο μου φυλακή, είναι ναρκομανής και επικίνδυνος" ήταν τα λόγια του πατέρα που συντάραξαν τον Εισαγγελέα, στην χθεσινή δίκη, στο Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, ενώ η μικρή αδερφή του 28χρονου παρακολουθούσε με δάκρυα στα μάτια.
Τελικά το δικαστήριο, καταδίκασε τον 28χρονο σε 3 μήνες φυλακή με αναστολή, ο οποίος έβαλε τα κλάματα στην απολογία του και υποσχέθηκε ότι θα κάνει μία νέα αρχή και θα σταματήσει τα ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση