GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πιο δυνατός ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ»

Πιο δυνατός σε σχέση με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα όπως δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο αντιπρό...


Πιο δυνατός σε σχέση με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα όπως δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.
Ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ τόνισε ότι ο «Δικέφαλος» έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες, αλλά η ομοιογένεια είναι αυτή που φέρνει στο τέλος τα αποτελέσματα και ότι όλα θα κριθούν στα πλέι οφ.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις πιθανότητες του Άρη για σωτηρία λέγοντας ότι δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία καθώς πρέπει να κάνει 2-3 συνεχόμενες νίκες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις στο Metropolis
Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού:
«Εκτός από το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει και ευχαριστεί τους φιλάθλους του, ο Παναθηναϊκός είναι υγιής ομάδα με όλη την σημασία της λέξης και θα γίνεται καλύτερος από μέρα σε μέρα».
Για την μάχη της 2ης θέσης και την απόσταση από τον ΠΑΟΚ:
«Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Το αν θα είναι ένας ή πέντε βαθμοί διαφορά στην κανονική περίοδο δεν λέει τίποτα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα του Παναθηναϊκού, γιατί είναι νεανική ομάδα που έχει στόχο και πλάνο στο παιχνίδι της και παρουσιάζει κάθε εβδομάδα όλο και πιο ομοιογενές σύνολο.
Στα πλέι οφ θα έχει περισσότερες δυνάμεις σε σχέση με τον ΠΑΟΚ που θέλει να παρουσιάσει άλλο τρόπο παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ, αναμφίβολα έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες, από τις προσωπικές ενέργειες των οποίων μπορεί να πάρει πολλά, όμως, η ομοιογένεια είναι αυτή που φέρνει στο τέλος τα αποτελέσματα».
Για την απόδοση του Άρη:
«Στο πρώτο μέρος είχε κινητικότητα, ενθουσιασμό, ωστόσο, όσο περνούσε ο χρόνος τον εγκατέλειπαν οι δυνάμεις του. Παράλληλα, όταν έχει τόσα διοικητικά προβλήματα είναι λογικό που δεν μπορεί να αποδώσει. Δεν υπάρχει συγκέντρωση και ηρεμία και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ο πραγματικός Άρης δεν είναι αυτός που δείχνει σήμερα. Πρέπει να βρει την διοικητική του ηρεμία για να γίνει ο Άρης που χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Για τις πιθανότητες του Άρη να σωθεί:
«Δε νομίζω ότι μπορεί ο Άρης να ξεφύγει. Πρέπει να κάνει 2-3 συνεχόμενες νίκες για να πάρει ψυχολογία, αλλά στην φάση που είναι δεν μπορεί να το κάνει. Θαύματα δεν γίνονται στο ποδόσφαιρο και όταν γίνονται-γίνονται εκεί που υπάρχει ηρεμία».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση