GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο γιος σου είναι γιος μου»

Οι γονείς των δύο νεαρών που έχασαν τη ζωή τους στην Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για τον θάνατο του 1...


Οι γονείς των δύο νεαρών που έχασαν τη ζωή τους στην Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για τον θάνατο του 15χρονου Μπερκίν, συμφώνησαν σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι ο πόνος τους δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως πολιτικό όπλο.
Ο πατέρας του Μπερκίν, Σαμί Ελβάν, μίλησε με τον πατέρα του Μπουράκ Καν, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις διαδηλώσεις και οι δυο τους αντάλλαξαν συλληπητήρια. Μάλιστα, οι δύο άντρες ανέφεραν ο ένας στον άλλο: «Ο γιος σου είναι γιος μου».
Ο πατέρας του Μπουράκ ανέφερε ότι θα συναντηθεί με τον Σαμί Ελβάν όταν ο δεύτερος θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη. Και οι δύο συμφώνησαν ότι ο πόνος να χάνεις το παιδί σου δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο και ότι δεν θα αφήσουν τον πόνο τους να χρησιμοποιηθεί ως πολιτικό όπλο που θα γιγαντώσει το μίσος στην κοινωνία.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση