GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κατάι τον… κρατάει στη Σούπερ Λίγκα

Τους 31 βαθμούς έφτασε στη Superleague ο Πλατανιάς, καθώς επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού, για την 31η αγωνιστική της Superle...

Τους 31 βαθμούς έφτασε στη Superleague ο Πλατανιάς, καθώς επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού, για την 31η αγωνιστική της Superleague, με δύο (39’, 71’) τέρματα του Κατάι. Μάλιστα, ο Σέρβος επιθετικός πέτυχε το πρώτο του με εκτέλεση φάουλ, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς και έφθασε τα επτά σε 22 εμφανίσεις.

Η ομάδα της Κρήτης ισοβαθμεί με τη Βέροια, που νίκησε την Ξάνθη, ξεπερνώντας τον προτελευταίο πλέον Απόλλωνα, ο οποίος θα υποδεχθεί αύριο τον ΠΑΟΚ.

Την 15η ήττα σε 17 εκτός έδρας ματς στη φετινή Superleague, έφτασε ο Λεβαδειακός που έχει και μια ισοπαλία, ενώ ήρθε κοντά στο γκολ στο 0-0, όταν το σουτ του Μάντζιου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιωργαλλίδη. Στους 36 βαθμούς παρέμεινε ο σύλλογος της Βοιωτίας.

Το ματς

Στο πρώτο μέρος ο Πλατανιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, καθώς έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα και έδειχνε με την παρουσία στο ματς το αναμενόμενο, ότι θέλει περισσότερο τη νίκη από τον αντίπαλο. Ωστόσο, δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασσική ευκαιρία και προσπάθησε να απειλήσει με μακρινά σουτ των Αγκιλέρα, Μενδρινού και Καζναφέρη.

Πιο κοντά στο γκολ μέχρι να ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι, είχε φθάσει ο Λεβαδειακός, όταν στο 13’ ο Μάντζιος συνεργάστηκε με τον Ροζέριο, αλλά ύστερα από το «σκάψιμο» του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος «κρέμασε» τον Γιωργαλλίδη, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του 32χρονου τερματοφύλακα.

Ωστόσο, η αλλαγή του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος έβγαλε εκτός τον Νίκολα Μπέλιτς στο 35’, χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ο Σέρβος… έπιασε τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο συμπατριώτης του, Αλεξάντρ Κατάι, εκτέλεσε φάουλ, νικώντας τον Στρατηλάτη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, έχοντας χαμηλό… τέμπο σε αντίθεση με το πρώτο. Η ομάδα της Κρήτης που είχε το προβάδισμα, δεν έπαιρνε πολλά ρίσκα, πατώντας πάνω στο υπέρ του 1-0. Η αποβολή του Καζναφέρη στο 67’ ανάγκασε τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη, να υποχωρήσουν αισθητά στο γήπεδο. Ωστόσο, ο Λεβαδειακός, που είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι δεν εκμεταλλεύτηκε στο αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά.

Τα πάντα κρίθηκαν ουσιαστικά στο 71’ όταν ο Κατάι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ στο ματς, καθώς εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μενδρινού και με κεφαλιά έκανε το 2-0. Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» ξεθάρρεψαν, αλλά ο Πλατανιάς διατήρησε το προβάδισμα σχετικά εύκολα και απειλήθηκαν μόνο στο 88’ με το άστοχο σουτ του Γιάντση, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον εξουδετερωμένο Γιωργαλλίδη.


Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ινκούμ, Δημήτρης, Γιάχια, Αγκιλέρα, Καζναφέρης, Βλαχοδήμος (73’ Τετέ), Μενδρινός, Μπέλιτς (35’ Κατάι), Σιαλμάς (53’ Τόρες).

Στον πάγκο οι: Περιστερίδης, Ντεντάκης, Ζαραδούκας, Γουνδουλάκης.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος (72’ Μιλοσάβλιεφ), Ιντζίδης, Χαραλάμπους, Γεωργίου, Πετράτσι, Ροζέριο (46’ Γιάντσης), Κονέ, Βαρέλα (59’ Βούκσεβιτς), Μάντζιος.

Στον πάγκο οι: Πρζιρόβσκι, Νικολακάκης, Μάγκας, Γουόρντεν.

Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, Εμμανουήλ Βλάσσης
4ος Διαιτητής: Μιχαήλ Κουκουλάκης

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση