GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά»

«Η κυβέρνηση, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Έλληνες πολίτες, εκτελεί το κυβερνητικό έργο σύμφωνα με τις επιταγές του κοινοτικού,...


«Η κυβέρνηση, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Έλληνες πολίτες, εκτελεί το κυβερνητικό έργο σύμφωνα με τις επιταγές του κοινοτικού, του εγχώριου συνταγματικού, καθώς και του ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού δικαίου».
Αυτό απαντά ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, σε ερώτηση που είχαν καταθέσει 11 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για «παραβιάσεις του Συντάγματος μέσω της συνεργασίας και συναπόφασης κρατικών οργάνων με τους εκπροσώπους των δανειστών».
Εξάλλου, όπως αναφέρει ο κ. Στουρνάρας, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, «η κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά και σε μόνιμη βάση από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της με τους διεθνείς πιστωτές της χώρας μας για τα θέματα που εμπίπτουν στο εκτελούμενο Πρόγραμμα Οικονομικής Πολιτικής».
«Η διαπραγματευτική δύναμη της χώρας έναντι των δανειστών της, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού, καθίσταται ισχυρότερη σταδιακά, καθώς το εκτελούμενο πρόγραμμα πολιτικής επιτυγχάνει τα πρώτα απτά και σημαντικά θετικά αποτελέσματα, που αποδεικνύουν τις μεγάλες δυνατότητες της πατρίδας μας αλλά και τις προοπτικές για την επίτευξη της δημοσιονομικής της αυτάρκειας» σημειώνει ο υπουργός Οικονομικών.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής την Τζένη Βαμβακά, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, έχουν καταγγείλει ότι:
«Οποιαδήποτε συμμετοχή των εκπροσώπων των δανειστών στην άσκηση του κυβερνητικού έργου, στα πλαίσια συναπόφασης, συνεργασίας και συνδιαλλαγής για ζητήματα που δεν αφορούν τη δανειακή συμφωνία (που αφορά αποκλειστικά και μόνο οικονομικά θέματα λήψης δόσεων και τήρησης οικονομικών υποχρεώσεων σχετικά με το χρέος), συνιστά κατάφωρη παραβίαση της συνταγματικής νομιμότητας και σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτήν».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

3 σχόλια

  1. Χα χα χαχαχα χα χα.....

    Το πιο σύντομο ανέκδοτο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δοσιλογισμός, η μικροψυχία, η δουλικότητα Σαμαρά-Βενιζέλου, αυτά τα γελοία ανθρωπάκια-πιόνια Γερμανίας και ΗΠΑ, που τους κρατάνε από δεκάδες λίστες: Λαγκάρντ, Ζήμενς, υποβρυχίων, εξοπλισμών και δεκάδων σκανδάλων, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!!!!

    Με την επίσκεψη του ανεκδιήγητου και γελοιότατου Βενιζέλου, πήγαν και αναγνώρισαν κατ' ουσία τους πραξικοπηματίες Νεο-ναζί του Κιέβου, που κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία, διώχνοντας τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Γιανουκόβιτς (με όλα τα αρνητικά του- είναι ο νόμιμα εκλεγμένος ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ πρόεδρος της Ουκρανίας), και απειλώντας αμέσως και ευθέως τις μειονότητες (που στην Κριμαία, την Ανατολική και Νότια Ουκρανία- ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, οι ρώσοι!!!).

    Και πολύ σωστά και μπράβο, που ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ, κατηγόρησαν αυτά τα άθλια γερμανοκίνητα και αμερικανοκίνητα ανθρωπάκια, για τη στάση τους στις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Το Ποτάμι" της Διαπλοκής, του Σημιτανθρώπου, Μπομπολ-ανθρώπου, ΔΟΛ-ανθρώπου και γιουσουφάκι του Ψυχάρη- Στ. Θεοδωράκη, θα είναι άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια της διαπλοκής, μετά το κάζο των "58", να ανακόψει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζοντας πως έτσι θα κόψει τις 50+ έδρες της πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ και ο "άνθρωπος της διαπλοκής" Στ. Θεοδωράκης με ένα 4-5%, να συνεργαστεί κυβερνώντας μετά με τον Σαμαρά (επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον πολιτικό πτώμα!) ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ-ΓΙΩΡΓΑΣ, Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ!!!!!!!

    ΨΗΦΙΣΤΕ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ "ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση