GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύλληψη υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου του Δημήτρη Κελάφα...

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Περιστέρι για Όλους-Δημήτρης Κελάφας», Ιωάννης Σωληναραίος την 1η Μαρτίου στις 23:43 ...


Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Περιστέρι για Όλους-Δημήτρης Κελάφας», Ιωάννης Σωληναραίος την 1η Μαρτίου στις 23:43 δύο μέρες μετά από την ανακοίνωση της προσχώρησης του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Περιστερίου Ηλία Ψυρόγιαννη στην παράταξη «Με την Κοινωνία Μπροστά» του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη σε ομάδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ο ίδιος, με την επωνυμία «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», αποκάλεσε με αισχρούς και αστήρικτους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και έξω από κάθε πολιτική δεοντολογία: “ΑΛΗΤΑΡΑ ΚΛΕΦΤΗ ΨΥΡΟΓΙΑΝΝΗ” , φράσεις οι οποίες ντροπιάζουν ένα καταξιωμένο στέλεχος κατά πρώτο λόγο στην Τοπική Κοινωνία και κατά δεύτερο λόγο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της πόλης.
Η οργή που αισθάνθηκε ο κ. Ψυρόγιαννης και η οικογένεια του διαβάζοντας το απαράδεκτο και εμετικό σχόλιο του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του κ. Κελάφα, υπερασπιζόμενος αφενός την αξιοπρέπεια της οικογένειας του και αφετέρου της πολιτικής του σταδιοδρομίας και στάσης μέχρι σήμερα, τον οδήγησε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά την Τετάρτη 5 Μαρτίου στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου προσκομίζοντας και το αποτύπωμα του δημοσιεύματος στην ομάδα κοινωνικής δικτύωσης.
Σήμερα Πέμπτη 6 Μαρτίου περίπου στις 21:00 ο κ. Σωληναραίος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου από Αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου.
Εκεί παρουσία συγγενών, του δικηγόρου του συλληφθέντος και του κ. Κελάφα εκλήθη από τους Αστυνομικούς και ο κ. Ψυρόγιαννης.
Ο κ. Ψυρόγιαννης μετά από πίεση που δέχθηκε από τους συγγενείς, καθώς και την προσωπική συγνώμη του κ. Κελάφα και αφού τον διαβεβαίωσαν ότι πρόκειται για μια απαράδεκτη και ακραία συμπεριφορά δέχτηκε την προφορική συγνώμη του συλληφθέντος αλλά και την έγγραφη δήλωση μεταμέλειας την οποία ανέλαβε την υποχρέωση να την αναρτήσει στην ίδια ομάδα κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακάτω διαβάστε την έγγραφη δήλωση του κ. Ιωάννη Σωληναραίου.

Μετά το συμβάν σε συνάντηση που είχε το PeristeriNews.gr με τον κ. Ψυρόγιαννη μας δήλωσε τα εξής: «Υπερασπιζόμενος την αξιοπρέπεια της οικογένειας μου, υπερασπιζόμενος την πορεία μου στα Αυτοδιοικητικά δρώμενα της πόλης καθώς επίσης υπερασπιζόμενος τον πολιτικό πολιτισμό της παράταξης του Ανδρέα Παχατουρίδη που τίμησε την ελεύθερη επιλογή μου να συμμετέχω στην παράταξη, υποχρεώθηκα να προβώ σε όλες αυτές τις νομικές ενέργειες για να διαφυλάξω όλα αυτά τα ύψιστα αγαθά, τα οποία παλεύω και υπηρετώ επί σειρά ετών».
Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης σε ερώτηση που του έγινε από το PeristeriNews.grγια το συμβάν δήλωσε: «Όσον αφορά για τον Ηλία Ψυρόγιαννη έχω να πω αυτό που όλη η Κοινωνία της πόλης γνωρίζει. Ο κ. Ψυρόγιαννης προέρχεται από μια οικογένεια με βαθιές ρίζες στην πόλη του Περιστερίου. Η ιστορική διαδρομή του Ηλία Ψυρόγιαννη στην Κοινωνία αλλά και η διαδρομή του μέσα από την ενασχόληση στα κοινά της πόλης είναι άκρως υποδειγματική, αξιοπρεπέστατη, είναι στάση ζωής παράδειγμα προς μίμηση. Να ευχηθούμε να είναι το τελευταίο θύμα των λασπολόγων. Όσον αφορά τους συκοφάντες αυτής της ακραίας ενέργειας, τους παραδίδω στην κρίση των συμπολιτών μας.
peristerinews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση