GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρέχουν δάκρυα με αίμα σε εικόνα του Χριστού στη Γεωργία;

Στο ναό της Σταύρωσης στην περιοχή Zugdidi της Γεωργίας βρίσκεται πλέον μια εικόνα του Σωτήρος Χρίστου που ρέει δάκρυα αίματος,...



Στο ναό της Σταύρωσης στην περιοχή Zugdidi της Γεωργίας βρίσκεται πλέον μια εικόνα του Σωτήρος Χρίστου που ρέει δάκρυα αίματος, αναφέρει... το πρακτορείο ειδήσεων Blagovest-info με αναφορά σε ρεπορτάζ στην εφημερίδα "Alia".
Πληροφορίες σχετικά με αυτό το θαυμαστό γεγονός επιβεβαιώνει και ο π. Ιλαρίων Shengelya.
"Ένας από τους ενορίτες αγόρασε την εικόνα του Σωτήρα. Κατά την άφιξή του στο σπίτι τα μέλη της οικογένειάς του παρατήρησαν ότι ξεχωρίζε από τα μάτια του Σωτήρα κόκκινο υγρό.
Ήταν πολύ φοβισμένος επειδή πριν από μερικούς μήνες στην οικογένεια υπήρξε μια παρόμοια περίπτωση με αιμορραγία εικόνας, του Αγίου Γεωργίου, και μετά από λίγο το σπίτι τους κάηκε, και θεώρησαν πως τα δύο φαινόμενα συνδέονται μεταξύ τους. Είναι αδύνατο να επιβεβαιώσει κανείς ή να αρνηθεί τη σύνδεση μεταξύ αυτών των φαινομένων, αλλά από την Αγία Γραφή, ξέρουμε ότι η μετάνοια, η προσευχή, η νηστεία και τα φιλανθρωπικά έργα μπορούν να αποτρέψουν μια μεγάλη καταστροφή", - δήλωσε ο πατέρας Ιλαρίωνας.
Πηγή: Αγιορείτικο Βήμα

3 σχόλια

  1. Αυτό δεν είναι τίποτα. Από μία άλλη εικόνα Του στο Αζερμπαϊτζάν τρέχει σπέρμα από τον πούτσο Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΜΙΑΡΟ ΑΙΣΧΡΟ
    ΓΥΦΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε ρατσιστής, φασίστας. Χρησιμοποιείτε το "γύφτος" ως βρισιά. Εγώ είμαι αθίγγανος και έφτιαξα τα καρφιά του Σωτήρος μας. Κατ' εντολή του Πατρός αυτού. Ήτο αυτού θέλημα ίνα πληρωθούν οι γραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση