GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «έστρωσαν» στο πόκερ σε καφενείο της Ρόδου

Οι άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν τους πέντε τζογαδόρους ηλικίας από 21 ως 68 χρόνων μαζί με τον 23χρονο υπάλληλο που είχε ρόλο «Dea...


Οι άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν τους πέντε τζογαδόρους ηλικίας από 21 ως 68 χρόνων μαζί με τον 23χρονο υπάλληλο που είχε ρόλο «Dealer» και τον 62χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος που παρακολουθούσε το παιχνίδι, για το οποίο κάθε παίκτης προκατέβαλε 20 ευρώ.
Στο τραπέζι κατασχέθηκαν 150 ευρώ,116 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας, 433 τραπουλόχαρτα και σημειώσεις με χρηματικά ποσά δίπλα στα ονόματα των συμμετεχόντων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
*** Οκτώ υπολογιστές με λογισμικό του τυχερού ηλεκτρονικού παιχνιδιού «φρουτάκια» είχε εγκαταστήσει ένας 44χρονος στο κατάστημά του στο Αγρίνιο, όπου συνελήφθη μαζί με έναν Έλληνα και τρεις Αλβανούς θαμώνες ηλικίας 51, 30, 29 και 23 χρόνων οι οποίοι έπαιζαν το απαγορευμένο παιχνίδι. Μαζί με τους οκτώ υπολογιστές κατασχέθηκαν και οι δυο server και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενοι για διεξαγωγή παράνομου τζόγου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση