GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχώρησε από τη Γουέστ Μπρομ ο Ανελκά

Πρόωρο φινάλε μπήκε στη συνεργασία του Νικολά Ανελκά με τη Γουέστ Μπρομ! Ο γάλλος επιθετικός ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να δεχθεί του...


Πρόωρο φινάλε μπήκε στη συνεργασία του Νικολά Ανελκά με τη Γουέστ Μπρομ! Ο γάλλος επιθετικός ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να δεχθεί τους όρους που του προτάθηκαν για να συνεχίσει να είναι μέλος του αγγλικού συλλόγου και αποφασίστηκε από κοινού να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο!

Πριν λίγες ημέρες, ο φορ των «baggies» είχε τιμωρηθεί με ποινή πέντε αγωνιστικών απ’ την αγγλική ομοσπονδία, λόγω του αντισημιτικού πανηγυρισμού του σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, όπου είχε σκοράρει. Η πρώην -πλέον- ομάδα του ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ, αλλά θέτοντας κάποιους όρους, προκειμένου να μην υπάρξει ανάλογο συμβάν. Κάτι που βρήκε εντελώς αντίθετο τον παίκτη και πήρε την απόφαση να φύγει.

«Ύστερα από συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα σε εμένα και την ομάδα, μου έγιναν προτάσεις για να επιστρέψω στην ομάδα κάτω από συγκεκριμένους όρους, που όμως δεν μπορούσα να τους δεχθώ. Θέλοντας να διατηρήσω στο ακέραιο την προσωπικότητά μου, αποφάσισα να ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με την Γουέστ Μπρομ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανελκά!

Άνηκε στο δυναμικό της Γουέστ Μπρομ απ’ το περασμένο καλοκαίρι όταν και επέστρεψε στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ και πρόλαβε να αγωνιστεί 12 φορές στο πρωτάθλημα, σκοράροντας δις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση