GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλησιάζει σε Ζενίτ ο Βίλας-Μπόας!

Στο πρόσωπο του Αντρέ Βίλας-Μπόας, που είναι χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του απ’ την Τότεναμ, φαίνεται πως έχει καταλήξει η Ζενίτ...


Στο πρόσωπο του Αντρέ Βίλας-Μπόας, που είναι χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του απ’ την Τότεναμ, φαίνεται πως έχει καταλήξει η Ζενίτ για τον αντικαταστάτη του Λουτσιάνο Σπαλέτι!
Οι Ρώσοι ναι μεν έχουν για την ώρα τον Σεμάκ στον πάγκο, αλλά ψάχνουν για την καλύτερη δυνατή λύση. Μέσα στο σαββατοκύριακο, ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει ραντεβού με τη διοίκηση, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Λέγεται πως υπάρχει προδιάθεση για να συνεργαστούν και το συμβόλαιο που θα του προταθεί θα αφορά 4ετή συνεργασία, προκειμένου να του δείξουν με τον πλέον πειστικό τρόπο πως του… παραδίδουν τα κλειδιά!
Εφόσον επιβεβαιωθεί η συνάντηση και πάνε όλα κατ’ ευχήν, τότε απ’ τη νέα εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψη του Βίλας Μπόας στην τεχνική ηγεσία.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση