GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Ιερώνυμου – Κακλαμάνη

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο είχε ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνη...

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο είχε ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για το σχέδιο της παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», προκειμένου, όπως είπε, να ανακουφιστούν αναξιοπαθούντες δημότες της πόλης και όχι μόνο.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε:

«Με την Εκκλησία της Ελλάδος και προσωπικά με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και τους συνεργάτες του, τα τέσσερα χρόνια που ήμουν δήμαρχος είχαμε ξεκινήσει και προχωρήσει σε μία εκπληκτική συνεργασία, για την ανακούφιση, χωρίς καμία διάκριση αναξιοπαθούντων δημοτών μας και όχι μόνο.

«Σήμερα», πρόσθεσε, «ήρθα και τον ενημέρωσα για το τι επιπλέον έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε, αν οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες με εμπιστευτούν πάλι στη θέση του δημάρχου της Αθήνας. Να του ζητήσουμε την ευχή του και βεβαίως σε μία τέτοια περίπτωση τη συνέχιση της συνεργασίας, που είχαμε ξεκινήσει.»

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, σημείωσε:

«Είχαμε καλή συνεργασία με τον πρώην κ. δήμαρχο. Καλά έργα επιτελέσθηκαν και θεωρώ χαρά μου, που σήμερα ήρθε και μου υπενθύμισε ωραίες συνεργασίες»

«Άκουσα για τα σχέδια του, για τις προθέσεις του και θέλω να ευχηθώ καλό αγώνα και καλή επιτυχία», συμπλήρωσε.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση