GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος στο τελευταίο αντίο του τρίχρονου αγγέλου στη Κρήτη

Την ώρα που η μάνα και ο σύντροφός της έπαιρναν το δρόμο για τη φυλακή, με δάκρυα, μοιρολόγια, αλλά και κατάρες για εκείνους π...




Την ώρα που η μάνα και ο σύντροφός της έπαιρναν το δρόμο για τη φυλακή, με δάκρυα, μοιρολόγια, αλλά και κατάρες για εκείνους που... το βασάνιζαν, οι γυναίκες του χωριού την Παρασκευή συνόδευαν στο νεκροταφείο στα Σκούρβουλα το άψυχο κορμάκι του τρίχρονου που θα το βάφτιζαν Θανάση.

Η 19χρονη Βουλγάρα φαίνεται πως δεν άφησε ούτε ένα δάκρυ για το αδικοχαμένο παιδί της, ενώ ... ο καημός της ήταν να είναι μαζί με τον 29χρονο σύντροφό της. Το ίδιο κι εκείνος. Εκανε και παρατήρηση στους αστυνομικούς, επειδή τον χώρισαν από τη 19χρονη!

Η σύμπνοια του ζευγαριού, ωστόσο, πήγε... περίπατο όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να ρωτούν τις λεπτομέρειες της τραγωδίας. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους αποσπάσουν την αλήθεια, καθώς όταν η μητέρα θεωρώντας ότι ο σύντροφός της την «κάρφωσε», άρχισε να λέει ότι ήταν εκείνος που έριξε στο παιδί το καυτό νερό επειδή έκλαιγε, ενώ επίσης το χαστούκισε. Και παραδόξως - κατά τα λεγόμενα της γυναίκας - το παιδί, παρά τα βασανιστήρια δεν έκλαιγε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση