GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννης Λαγός: "Πιστός μέχρι τέλους στους Συναγωνιστές και στην Ιδέα"...

Νέα ενοχοποιητικά στοιχεία λοιπόν εις βάρος μου και εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Τα προσωπικά μου μηνύματα που αντάλλασσα με... συνα...


Νέα ενοχοποιητικά στοιχεία λοιπόν εις βάρος μου και εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Τα προσωπικά μου μηνύματα που αντάλλασσα με...
συναγωνιστές μου, με άτομα οικεία προς εμένα, με γνωστούς και φίλους.

Πάει η εμπλοκή μου στην δολοφονία στο Κερατσίνι, πάει και η εμπλοκή μου στο Πέραμα, πάνε τα οπλοστάσια πάνε και τα μαύρα χρήματα από επιχειρηματίες. Όλα αυτά έγιναν σκόνη και θρύψαλα. Έγιναν σκουπίδια σαν και τα αφεντικά τους. Για δολοφονία με έφεραν εδώ, τα μηνύματά μου για άσχετα θέματα βγάζουν τώρα στην φόρα.

Σε πόσο δύσκολη θέση είστε βρε ταλαίπωροι οσφυοκάμπτες του γραφικού υπουργού δημοσίας τάξης και του αστείου πρωθυπουργού; Πού έχετε καταντήσει; Δεν βρίσκετε ούτε ένα στοιχείo εις βάρος μου και καταφύγατε στα προσωπικά μου μηνύματα πριν από 7 και 8 μήνες. Χρησιμοποιήσατε σαν «επιβαρυντικό» το μήνυμα που μου έστειλε συναγωνιστής μου στο οποίο λέει ότι περιπολούν τα γραφεία μας για να μην τα σπάσουν... Κακό ε; Και το αφήνουν να αιωρείται έτσι, όταν ο άνθρωπος λέει ότι κατά τις 5:15 θα σπάσουμε, εννοώντας φυσικά ότι θα πάνε για ύπνο οι άνθρωποι.

Δεν δείχνουν τις απαντήσεις μου όμως τα σκουλήκια του σάπιου συστήματος. Δείχνουν σαν «ενοχοποιητικό» το μήνυμα που έστειλα στην Τ.Ο. Νίκαιας λέγοντας ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους, όπως τους έχω υποσχεθεί και ότι ποτέ δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη τους όσο κάνουν ότι πρέπει για το καλό της Χρυσής Αυγής.

Και γιατί πήγατε στα μηνύματα βρε ξεφτιλισμένα όντα; Και τώρα να με ρωτήσετε, πάλι την ίδια απάντηση θα δώσω. Πάντα θα είμαι στο πλευρό των συναγωνιστών μου. ΠΑΝΤΑ! Μέσα και έξω από την φυλακή, με όλες τις δυνάμεις μου.

Δίπλα σε αυτά τα παιδιά, σε αυτούς τους αγωνιστές της ιδέας μας και της πατρίδας μας. Σε αυτούς τους άντρες που από το υστέρημα τους, με κίνδυνο της ελευθερίας τους και της σωματικής τους ακεραιότητας μάχονται ενάντια στο κακό και στο απόλυτο σκοτάδι, που αποτελείτε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ!

Οι γελοίοι και τιποτένιοι που απαρτίζετε τα γρανάζια ενός βρώμικου και σαθρού οργανισμού, που μυρίζει από το νεκρό σώμα που βρίσκεται σε αποσύνθεση.

ΝΑΙ. Πάντα θα είμαι δίπλα στους άντρες και τις γυναίκες της Χρυσής Αυγής. ΝΑΙ. Θα είμαι συνεχώς μαζί τους στα συσσίτια, στις δράσεις, στους αγώνες και στον δρόμο. Εκεί που γαλουχήθηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Θα είμαι πάντα δίπλα σε αυτούς τους υπερήφανους ανθρώπους που δεν δείλιασαν ούτε μια στιγμή. Δίπλα σε αυτούς που δεν μπορείτε να τους μοιάσετε ούτε στο μικρό τους νυχάκι. Γιατί πολύ απλά αυτοί είναι αετοί και εσείς είστε τα σκουλήκια. Χρησιμοποιήστε λοιπόν αυτά τα «επιβαρυντικά» στοιχεία. Γιατί για εσάς είναι επιβαρυντικό για κάποιον, να έχει πίστη και αφοσίωση στην ιδέα και τον Αρχηγό μας.

Γιατί απλά για εσάς είναι άγνωστες λέξεις. Ποτέ δεν τις μάθετε, ποτέ δεν θα τις εφαρμόσετε.

Και κάτι τελευταίο. Όταν με συνέλαβαν σαν υπεύθυνο για την δολοφονία του Κερατσινίου, ζήτησα από την πρώτη στιγμή της άρση των τηλεφωνικών μου συνομιλιών. Κάτι που θα αποδείκνυε αμέσως ότι δεν υπήρχε καμιά εντολή ποτέ για τίποτε.

Φυσικά αυτά τα ερπετά είχαν αρνηθεί, γιατί ήξεραν ότι είμαι αθώος.. Τώρα τι έγινε; Γιατί βγάζετε τα μηνύματα μου τόσων μηνών (8) πριν;

Άντε λοιπόν. Σας προκαλώ για ακόμη μία φορά. Φανερώστε τις συνομιλίες μου πριν από τα γεγονότα που με κατηγορείτε. Άντε σκουλήκια. Κάντε το αν τολμάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση