GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Στα μαρμαρένια αλώνια κ. Τατούλη!"

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Πληροφορήθηκα έκπληκτος τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς του Περιφερειάρχη ...

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.


Πληροφορήθηκα έκπληκτος τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, στη σημερινή του συνέντευξη , περί υπαρξιακών προβλημάτων, αλλά δεν θα του κάνω τη χάρη να του ανταπαντήσω με τον ίδιο τρόπο.
Όταν οι θέσεις του στερούνται πολιτικών όρων και επιχειρημάτων , η γνωστή και δοκιμασμένη δίοδος διαφυγής για αυτόν είναι οι χαρακτηρισμοί. Και αυτό του το αναγνωρίζω , το κατέχει, το είδαμε άλλωστε σε πολλές εκφάνσεις της πολιτικής του διαδρομής.
Τον καταλαβαίνω. Ο πανικός πολλές φορές δημιουργεί σαν επακόλουθο «απώλεια προσανατολισμού» και εκεί δεν υπάρχουν διακρίσεις.
Το ψυχικό απόθεμα ή το έχεις ή δεν το έχεις! Και αυτό ο κ. Τατούλης δεν το έχει!
Με εμμονή στις αρχές μου , τον αφήνω στην « λογιστική του κοσμογονία » με μία όμως απαραίτητη υπενθύμιση , καταστάλαγμα από τη σοφία του λαού μας.
Όποιος σπέρνει ανέμους , θερίζει θύελες.
Στα μαρμαρένια αλώνια, λοιπόν κ. Τατούλη!
Σπάρτη 14.03.2014


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση