GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικροεπεισόδια και ένταση για ένα πάρτι στην Πάτρα

Η προσπάθεια της Αστυνομίας να σταματήσει υπαίθριο πάρτι αντιεξουσιαστών έφερε τα μικροεπεισόδια Όλα ξεκίνησαν όταν η Αστυνο...

Η προσπάθεια της Αστυνομίας να σταματήσει υπαίθριο πάρτι αντιεξουσιαστών έφερε τα μικροεπεισόδια

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αστυνομία επιχείρησε να απομακρύνει ομάδα αντιεξουσιαστών που έκαναν υπαίθριο πάρτι. Η ένταση της μουσικής είχε προκαλέσει προηγουμένως τις διαμαρτυρίες κατοίκων.

Μόλις όμως εμφανίστηκε στην πλατεία η διμοιρία των ΜΑΤ, οι νεαροί εκτόξευσαν εναντίον των αστυνομικών μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Προς στιγμή οι αντιεξουσιαστές απομακρύνθηκαν προς την οδό Καρόλου και έτσι έφυγε και η διμοιρία των ΜΑΤ έφυγε από την πλατεία.

Όμως, μετά λίγη ώρα, οι αντιεξουσιαστές επέστρεψαν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, οπότε εμφανίστηκε και πάλι η διμοιρία των ΜΑΤ. Ακολούθησε νέος γύρος μικροεπεισοδίων, όπου οι νεαροί εκτόξευσαν εναντίον των αστυνομικών μία βόμβα μολότοφ. Οι αστυνομικοί απομάκρυναν και πάλι τους αντιεξουσιαστές από την πλατεία και έκαναν και μία προσαγωγή.

Ας σημειωθεί, ότι κατά των μικροεπεισοδίων δεν προκλήθηκαν ζημιές.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση