GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε θέση... υπουργού ο Φράγκος Φραγκούλης!

Επίσημος προσκεκλημένος των διοργανωτών για να παρακολουθήσει τη μεγάλη παρέλαση των Ομογενειακών σχολείων και οργανώσεων για την επέτε...


Επίσημος προσκεκλημένος των διοργανωτών για να παρακολουθήσει τη μεγάλη παρέλαση των Ομογενειακών σχολείων και οργανώσεων για την επέτειο της Επαναστάσεως του 1821, στην Νέα Υόρκη είναι ο πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης και επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός ε.α.Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος αναχωρεί μεθαύριο για την Αμερικανική μεγαλούπολη.
Παρέλαση η οποία – ως γνωστόν – πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης και μαζί με την αντίστοιχη των Ιρλανδών για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, προστάτου της Ιρλανδίας, αποτελούν δύο εκ των μειζόνων γεγονότων της Αμερικανικής μεγαλουπόλεως.
Επίσης, κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, ο Στρατηγός Φράγκος θα παρουσιάσει στην ομογένεια των ΗΠΑ, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αστόρια, το βιβλίο του «Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;», για το οποίο θα μιλήσουν ο καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας του ΑΠΘ Ιάκωβος Μιχαηλίδης καθώς και ο στρατηγικός αναλυτής στο πανεπιστήμιο Columbia Μάριος Ευθυμιόπουλος.
Λ.Σ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση