GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μανώλης Καρούζος: Παρουσιάστηκα αυτοβούλως και δεν με συνέλαβαν

Τέλος δεν έχουν οι περιπέτειες Ελλήνων επιχειρηματιών με τη Δικαιοσύνη, κυρίως λόγω της κακής οργάνωσης των ελεγκτικών μηχανισμών. ...


Τέλος δεν έχουν οι περιπέτειες Ελλήνων επιχειρηματιών με τη Δικαιοσύνη, κυρίως λόγω της κακής οργάνωσης των ελεγκτικών μηχανισμών.
Ειδικότερα, λίγους μήνες μετά την αρχική κλήση του κ. Μανώλη Καρούζου από το Δημόσιο για χρέος τεσσάρων εκατ. ευρώ, σήμερα για το ίδιο θέμα, για το οποίο ο 33χρονος επιχειρηματίας είχε δώσει εξηγήσεις, ξανακλήθηκε, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανακοίνωση περί “σύλληψης” του.
O γνωστός επιχειρηματίας της ένδυσης τόνισε πως “είναι τραγικό, καθώς για δεύτερη φορά για υπόθεση που έχω ήδη απολογηθεί με διασύρουν. Σε καμία περίπτωση δεν με συνέλαβαν, αλλά παρουσιάστηκα αυτοβούλως. Αυτή την στιγμή είμαι ελεύθερος και δεν μπορώ να κατανοήσω για ποιο λόγο γίνονται όλες αυτές οι καταστροφικές για τη φήμη της οικογένειάς μου κινήσεις”.
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο κ. Μανώλης Καρούζος, γιος του ιδρυτή της γνωστής φίρμας ένδυσης Αντώνη Καρούζου, εγκαλείται για χρέη του ομίλου, που κυρίαρχα αφορούσαν παρελθόντα έτη, ενώ ο ίδιος προσπαθεί εδώ και τρία χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα του να περισώσει τον όμιλο, καταθέτοντας σχετικές προτάσεις προς τις πιστώτριες τράπεζες και ένα βιώσιμο «business plan».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση