GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διευρυμένη σύσκεψη για τα προβλήματα του δήμου Σαμοθράκης

Ειδική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 7-03-2014 στην περιφερειακή ενότητα Έβρου στην Αλεξανδρούπολη με τη συμμ...


Ειδική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 7-03-2014 στην περιφερειακή ενότητα Έβρου στην Αλεξανδρούπολη με τη συμμετοχή όλων των βουλευτών του  Έβρου, διαφόρων φορέων και των μελών της επιτροπής αγώνα του νησιού, με μοναδικό θέμα τα προβλήματα του δήμου Σαμοθράκης.
Οι κάτοικοι του νησιού μετέφεραν τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ζητώντας παράλληλα τη στήριξη όλων των φορέων και των αρχών με σκοπό να δοθεί λύση στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα του νησιωτικού δήμου που απειλούν τη βιωσιμότητά του.
Ο Βουλευτής Έβρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνος Ουζουνίδης, δήλωσε ότι συμφωνεί απόλυτα με τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της Σαμοθράκης και θα ενεργοποιηθεί ώστε να βρεθούν λύσεις στα βασικά προβλήματα που ταλανίζουν το νησί. Η υγεία, η παιδεία και η μετακίνηση των κατοίκων αποτελούν θέματα ύψιστης σημασίας σε έναν τόπο με τόσες ιδιαιτερότητες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση