GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Β. Μεϊμαράκης: Μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες με σύμπνοια και ομόνοια

«Η Ημέρα αυτή αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της προσφοράς για το εθνικό συμφέρον και αποδεικνύει ότι αν τελικά έχεις έναν στόχο, ...



«Η Ημέρα αυτή αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της προσφοράς για το εθνικό συμφέρον και αποδεικνύει ότι αν τελικά έχεις έναν στόχο, δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα, τελικά, τον πετυχαίνεις, παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες» τονίζει ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρει ότι «η 25η Μαρτίου του 1821 είναι η κορυφαία στιγμή της ιστορίας του Ελληνισμού» και σημειώνει:

«Σήμερα, ο ελληνικός λαός δίνει έναν σκληρό αγώνα. Πιστεύω, όμως, ακράδαντα ότι με πίστη στις δυνάμεις μας, με αφοσίωση στον κοινό στόχο μας, με σύμπνοια και ομόνοια μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και αποφύγαμε τα χειρότερα».

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πίστεψαν στις δυνάμεις τους και όλοι μαζί καταβάλαμε υπεράνθρωπες προσπάθειες, κάνοντας προσωπικές θυσίες και οι θυσίες όλων των Ελλήνων έπιασαν τόπο, πρόσθεσε.

«Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε ενωμένοι για τη σωτηρία της πατρίδας μας. Αυτό είναι και το σημερινό μήνυμα, κυρίως προς τις νεότερες γενιές» καταλήγει ο πρόεδρος της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση