GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛΑΣ: Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

από 18.30 ώρα της 3-3-2014 έως 07.30 ώρα της 4-3-2014 ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ (Σύλληψη -1- δράστη) Περί όπλων Τη...


από 18.30 ώρα της 3-3-2014 έως 07.30 ώρα της 4-3-2014
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

(Σύλληψη -1- δράστη) Περί όπλων
Την 4-3-2014/01.01 στην Αθήνα, συνελήφθη ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) πιστόλι.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δ/νση Ασφ. Θεσσαλονίκης

(Σύλληψη -1- δράστη) Σύλληψη διωκόμενου
Την 3-3-2014/18.10 στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Α΄ Τακτικού Ανακριτή Τμήματος Θεσσαλονίκης, για απάτη.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α. Δ. Φλώρινας

(Σύλληψη -1- δράστη) Σύλληψη διωκόμενου
Την 3-3-2014/23.45 στην Κρυσταλοπηγή Φλώρινας, συνελήφθη αλλοδαπός υπήκο-ος Αλβανίας , γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημ-κειου Θεσσαλονίκης με ποινή φυλάκισης (3) μηνών και χρηματική ποινή, για παράβαση του Ν. περί αλλοδαπών.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΗΠΕΙΡΟΥ

Α. Δ. Άρτας

(Σύλληψη -1- δράστη) Περί ναρκωτικών
Την 3-3-2014/18.00 στην Άρτα, συνελήφθη ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθη-καν και κατασχέθηκαν (24,78) γραμμάρια ηρωίνης.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Α. Δ. Λάρισας

(Ενεργείται προανάκριση) Πτώση ατόμου
Την 3-3-2014/18.33 στη Λάρισα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αλλοδαπή υπήκοος Ρωσίας, έπεσε στο οδόστρωμα από τον 4ο όροφο της οικίας της, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα. Ενεργείται προανάκριση.

1 σχόλιο

  1. Ο δοσιλογισμός, η μικροψυχία, η δουλικότητα Σαμαρά-Βενιζέλου, αυτά τα γελοία ανθρωπάκια-πιόνια Γερμανίας και ΗΠΑ, που τους κρατάνε από δεκάδες λίστες: Λαγκάρντ, Ζήμενς, υποβρυχίων, εξοπλισμών και δεκάδων σκανδάλων, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!!!!

    Με την επίσκεψη του ανεκδιήγητου και γελοιότατου Βενιζέλου, πήγαν και αναγνώρισαν κατ' ουσία τους πραξικοπηματίες Νεο-ναζί του Κιέβου, που κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία, διώχνοντας τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Γιανουκόβιτς (με όλα τα αρνητικά του- είναι ο νόμιμα εκλεγμένος ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ πρόεδρος της Ουκρανίας), και απειλώντας αμέσως και ευθέως τις μειονότητες (που στην Κριμαία, την Ανατολική και Νότια Ουκρανία- ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, οι ρώσοι!!!).

    Και πολύ σωστά και μπράβο, που ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ, κατηγόρησαν αυτά τα άθλια γερμανοκίνητα και αμερικανοκίνητα ανθρωπάκια, για τη στάση τους στις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση