GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βήμα σωτηρίας για τον Απόλλωνα

Με δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο και ένα «δώρο» στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας «καθάρισε» άνετα το… ντέρμπι παραμονής με τον Πλατ...


Με δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο και ένα «δώρο» στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας «καθάρισε» άνετα το… ντέρμπι παραμονής με τον Πλατανιά, 3-1, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Μεγάλο βήμα… σωτηρίας για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» σε δύσκολη θέση οι Χανιώτες.
Η ομάδα του Λόρι Σάντσεζ αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους μόλις στο 4ο λεπτό καθώς ο Σόντερμπεργκ της έδωσε από νωρίς το προβάδισμα. Οι Χανιώτες δεν… μπήκαν ποτέ στο ματς και είδαν τον Άμπροουζ στο 17’ να κάνει δύο τα τέρματα του Απόλλωνα. Η αντίδραση με το γκολ του Τετέ στο 29’ δεν ήταν αρκετή για την ομάδα του Αναστασιάδη, που πλήρωσε τα τραγικά λάθη και έδωσε την ευκαιρία στον Άμπροουζ να «κλειδώσει» το ματς στο 64’.
Έτσι, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά και τον «χρυσό» βαθμό στη Βέροια (1-1) έφτασε τους 29 βαθμούς. Τέσσερις λιγότερους έχουν οι Κρητικοί που βρίσκονται πλέον σε δύσκολη θέση.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση