GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν κάποιος κάνει όνειρα...

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης. Και μάλιστα αυτός ο κάποιος είναι πρωθυπουργός μιας χώρας, και τα όνειρα του έχουν να κάνουν με ...



Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης.

Και μάλιστα αυτός ο κάποιος είναι πρωθυπουργός μιας χώρας, και τα όνειρα του έχουν να κάνουν με τη χώρα την οποία κυβερνά, τότε τα πράγματα η είναι πολύ ξεκάθαρα, η πολύ μπερδεμένα.

Στην παρούσα φάση, ο ονειροπόλος πρωθυπουργός, είναι ο δικός μας.
Τώρα το αν είναι «ξεκάθαρα η μπερδεμένα» τα πράγματα, θα το κρίνουν οι απλοί πολίτες.
ΝΑ λοιπόν η είδηση.
«Σαμαράς: Διώξαμε τον εφιάλτη. Χτίζουμε τη Νέα Ελλάδα
Την προοπτική μιας καλύτερης επόμενης μέρας για την Ελλάδα, παρουσιάζει ο Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News”.
Ο Πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση κατάφερε να διώξει τον εφιάλτη, και “μαζί χτίζουμε τη Νέα Ελλάδα της Ελπίδας”, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εκ νέου πρόσκλησης προς τον Φώτη Κουβέλη για να συμμετάσχει η Δημοκρατική Αριστερά στην κυβέρνηση, μετά τις διπλές εκλογές του Μαϊου, για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης “Μεγάλου Συνασπισμού”, ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι “όσο η Αξιωματική Αντιπολίτευση μένει κολλημένη στο χειρότερο χθες, δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας μαζί της”.
Ο Πρωθυπουργός σημειώνει ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει 121 βουλευτές για να μπλοκάρει την προεδρική εκλογή, δείχνοντας ότι διατηρεί την ελπίδα να προκύψει ο διάδοχος του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, χωρίς να χρειαστούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές.»

Τώρα, να πω ότι μιλά για άλλη χώρα;
Να πω ότι μας δουλεύει «ψιλό γαζί»;
Να πω ότι ΕΜΕΙΣ ζούμε σε άλλη χώρα, άλλο πλανήτη;
Τι να σκεφτεί και τι να πει κανείς;
Και είδατε το περί «121 βουλευτών» ε;
Το ΖΟΡΙ μας ρε παιδί μου είναι ΠΩΣ ΝΑ μην χάσουμε την καρέκλα μας, ΠΩΣ να παραμείνουμε στα πράγματα, πως εγκρίνουμε και πως απορρίπτουμε τα πάντα και τίποτα.
«Χτίζουν (λέει) την Νέα Ελλάδα της Ελπίδας, μόνο που το χτίσιμο, αντί για «οικοδόμημα» έχει σαν αποτέλεσμα αμέτρητα ερείπια.
Η κυβέρνηση, κατάφερε να διώξει τον εφιάλτη τον ΕΝΑΝ, με πολλούς άλλους όπως ΑΝΕΡΓΙΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΓΕΙΑΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΚΟΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, κ.λπ.
Θα μπορούσαμε όλοι να αναφέρουμε τόσους εφιάλτες που μας έφερε η «κυβέρνηση», που θα γεμίζαμε εγκυκλοπαίδειες, και ακόμα θα λέγαμε.
Τα κόμματα εφαρμόζουν τη γνωστή και αλάνθαστη συνταγή τους, του καλού και του κακού ελπίζοντας με τις κοκορομαχίες τους να κρατήσουν όσο γίνεται περισσότερους ψηφοφόρους, περισσότερα νυν, αλλά και μελλοντικά θύματα.
Μαλώνουν τα βουβάλια, και την πληρώνουν τα βατράχια.
Βάλτε τώρα εσείς ποιοι είναι οι μεν, και ποιοι οι δε σε μια διαλυμένη και ξεπουλημένη χώρα.
Οι πολιτικοί ΟΛΟΙ ονειρεύονται καρέκλες, και μας φλομώνουν στα ψέματα για να τις αποκτήσουν.
Η χώρα, επέστρεψε από την «τροχιά ανάπτυξης» που είχε μπει, προσγειώθηκε, πάτησε γη που λένε, και τώρα είναι στο…. «γιαπί», με τους πολιτικούς εργολάβους.
Το πηλοφόρι και το μυστρί πήραν φωτιά με τόσο χτίσιμο που πέφτει, και οι «εφιάλτες» θα μείνουν «άστεγοι».
Μόνο που δεν τα είπαν καλά τα πράγματα στον ονειροπόλο πρωθυπουργό και τους λοιπούς της φαντασίας.
Έρχεται ένας διαφορετικός εφιάλτης κύριοι, τον οποίο όχι μόνο δεν θα τον διώξετε, αλλά θα σας διώξει εκείνος και μάλιστα τόσο γρήγορα, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Ο «εφιάλτης» σας αυτός, έχει και όνομα.
ΤΙΜΩΡΙΑ.
Ναι, αυτή που τρέμετε ΟΛΟΙ.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση