GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κυνηγοί» χαλκού ρήμαζαν το λιμάνι της Πάτρας

Οι συνεχείς περιπολίες αστυνομικών και λιμενοφυλάκων στην χερσαία ζώνη του λιμένα Πατρών, δεν εμπόδισαν δυο «κυνηγούς» χαλκού να εισ...


Οι συνεχείς περιπολίες αστυνομικών και λιμενοφυλάκων στην χερσαία ζώνη του λιμένα Πατρών, δεν εμπόδισαν δυο «κυνηγούς» χαλκού να εισβάλλουν στο παλαιό κτίριο υπηρεσιών του λιμένα και να αρχίσουν να ξηλώνουν τις καλωδιώσεις και τις σωληνώσεις του για να πωλήσουν το χαλκό που περιείχαν!
Ωστόσο, οι κινήσεις τους μέσα στο σκοτεινό κτίριο έγιναν αντιληπτές από στελέχη της Ασφαλείας του Λιμενικού, οι οποίοι τους τσάκωσαν στα πράσα την ώρα που προκαλούσαν σημαντικές ζημιές στο κτίριο. Οι δυο Έλληνες, ένας 57χρονος και ένας 34χρονος, συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν πέντε κιλά καλωδίων διαφόρων διατομών, οκτώ σωλήνες χαλκού και μία πένσα.
Οι εισβολείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης περιουσίας, ενώ στον 34χρονο ασκήθηκε δίωξη και για κατοχή ναρκωτικών, καθώς κατά τη σύλληψή του βρέθηκε στις τσέπες του μια συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 5,5 γραμμαρίων.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση