GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σίτι σκοτώνει, η Λίβερπουλ σαρώνει…

Η Τσέλσι τρόμαξε πολλούς με την εμφάνισή της απέναντι στην Άρσεναλ. Όχι όμως τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου στην Pre...

Η Τσέλσι τρόμαξε πολλούς με την εμφάνισή της απέναντι στην Άρσεναλ. Όχι όμως τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου στην Premier League.

Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ -όχι απλά δεν πτοήθηκαν, αλλά απάντησαν… ανοίγοντας πυρ κι εκείνες εναντίον των αντιπάλων τους!

Κρατώντας γερά λοιπόν το χέρι του Λουίς Σουάρες, οι «κόκκινοι» έκαναν παρέλαση και στο Κάρντιφ. Αφότου ο Σκρτελ προσπάθησε να τον… συναγωνιστεί στα γκολ σκοράροντας δις (!), ο Ουρουγουανός απέδειξε ότι είναι ασυναγώνιστος.

Και κάνοντας χατ-τρικ, δε υπέγραψε απλώς το τελικό 6-3. Αλλά έγραψε και ιστορία, ξεπερνώντας τον Τόρες κι ανεβαίνοντας στην 4η θέση των σκόρερ του συλλόγου.

Ενώ όμως η Λίβερπουλ αποκτούσε το δικαίωμα να πλησιάσει στον πόντο την κορυφή (εφόσον πάρει το ένα παιχνίδι λιγότερο), η Μάντσεστερ διατηρούσε με εντυπωσιακό τρόπο το δικό της δικαίωμα να την κατακτήσει.

Καθοδηγούμενη λοιπόν απ’ τον εκπληκτικό Τουρέ (χατ-τρικ με δυο πέναλτι) διέλυσε 5-0 τη Φούλαμ (σ.σ. εκτός αποστολής ο Μήτρογλου, στον πάγκο ο Καραγκούνης) κι εφόσον πάρει τα παιχνίδια που χρωστάει, μπορεί ν’ ανέβει πρώτη.

Την ίδια ώρα η Έβερτον δεν μπορεί να ονειρεύεται πρωτιές, αλλά κανείς δεν μπορεί να της απαγορεύσει τα όνειρα -ακόμα και για Champions League. Διότι λυγίζοντας 3-2 τη σκληροτράχηλη Σουόνσι, η ομάδα του Κέβιν Μιραλάς (που αγωνίστηκε βασικός) ανέβηκε στην πέμπτη θέση και πλησίασε σε αναστρέψιμη απόσταση την Άρσεναλ (δεδομένου ότι έχει και ματς λιγότερο).

Όσο για τα χαμηλότερα πατώματα της βαθμολογίας, λίγα πράγματα άλλαξαν. Και πώς να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που η Κρίσταλ Πάλας δεν μπόρεσε να κρατήσει ούτε τον πόντο στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», χάνοντας στις καθυστερήσεις (με γκολ του Σισέ) από την αδιάφορη Νιούκαστλ (1-0).

Και πώς να μην παραμένουν χωμένες στους μπελάδες οι Γουέστ Μπρομ και Σάντερλαντ, χάνοντας με κάτω τα χέρια και ίδιο σκορ (2-0) στις έδρες των Χαλ και Νόριτς αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

Σάββατο, 22/3 (17:00)

Τσέλσι-Άρσεναλ 6-0
(5’ Ετό, 7’ Σίρλε, 17’ πεν. Αζάρ, 42’, 66’, Όσκαρ, 71’ Σαλάχ)

Έβερτον-Σουόνσι 3-2
(20’ πεν. Μπέινς, 53’ Λουκάκου, 58’ Μπάρκλεϊ – 33’ Μπονί, 90’ )

Κάρντιφ-Λίβερπουλ 3-5
(9’, 88’ Ματς, 25’ Κάμπελ – 16’, 60’ Σουάρες, 41’, 54’ Σκρτελ, 75’ Στάριτζ)

Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ 5-0
(26’ πεν., 54’ πεν., 65’ Τουρέ, 84’ Φερναντίνιο, 88’ Ντεμικέλις)

Νιουκάστλ-Κρίσταλ Πάλας 1-0
(90’+4’ Σισέ)

Νόριτς-Σάντερλαντ 2-0
(20 Σνόντγκρας, 32’ Τέτεϊ)

Χαλ-Γουέστ Μπρομ 2-0
(32’ Ροσενιό, 38’ Λονγκ)

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή, 23/3

Τότεναμ-Σαουθάμπτον (15:30)

Άστον Βίλα-Στόουκ (18:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση