GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πούτιν… “στόχος” του φετινού Μάρντι Γκρα

Την "τιμητική" του είχε ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν στη φετινή παρέλαση Μάρντι Γκρα που έγινε χθες στο Σίδνεϊ. Παρ...


Την "τιμητική" του είχε ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν στη φετινή παρέλαση Μάρντι Γκρα που έγινε χθες στο Σίδνεϊ.
Παρά τον βροχερό καιρό στην 37η παρέλαση του Μάρντι Γκρα, έλαβαν μέρος 144 άρματα που αποτελεί ρεκόρ ενώ την παρακολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα.
Ο Πούτιν ήταν ο στόχος αυτών που έλαβαν μέρος. Με σατιρικά ομοιώματα και συνθήματα επικρίθηκε για τον πρόσφατό νόμο του κατά των γκέι της Ρωσίας και την ομοφοβική του στάση γενικότερα.
Πολιτικός στόχος έγινε πάντως και ο αυστραλός πρωθυπουργός, Τόνι “Αμποτ, για τα σκληρά μέτρα που εφαρμόζει σε βάρος των αναζητητών ασύλου.
Ο υπαρχηγός της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Αλαν Κλάρκ, σχολίασε πως η πρόσφατη νομοθεσία για τον περιορισμό της κατανάλωσης αλκοόλ είχε απήχηση μιας και δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα παρά την παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων κόσμου στην εκδήλωση.
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση