GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τελευταίες εξελίξεις: Ισορροπίες τρόμου στην Κριμαία...

19.27 Γαλλία και ΗΠΑ σχεδιάζουν να λάβουν, ελλείψει προόδου, νέα μέτρα σε βάρος της Ρωσίας, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία έπειτα απ...


19.27 Γαλλία και ΗΠΑ σχεδιάζουν να λάβουν, ελλείψει προόδου, νέα μέτρα σε βάρος της Ρωσίας, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία έπειτα από μια τηλεφωνική επικοινωνία των Φρανσουά Ολάντ και Μπαράκ Ομπάμα.
18.25 Ρωσική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή με περίπου 50 φορτηγά μεταφοράς στρατιωτών κατευθύνονται σε βάση κοντά στην Συμφερούπολη της Κριμαίας.
17.51 Περίπου 50 στρατιωτικοί παρατηρητές από 28 χώρες-μέλη του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη επιστρέφουν οδικώς από σημείο ελέγχου της βόρειας Κριμαίας στη βάση τους στην ουκρανική πόλη Κέρσον μετά τα προειδοποιητικά πυρά που δέχτηκαν, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΕ.
17.39 Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Γκριγκόρι Καρασίν και ο Ουκρανός πρεσβευτής στη Μόσχα Βλαντίμιρ Γιελτσένκο συναντήθηκαν στη Μόσχα όπου είχαν συνομιλίες.
Ήταν οι πρώτες απευθείας συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών από την έναρξη της κρίσης στη χερσόνησο της Κριμαίας, όπως επιβεβαίωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών. Οι δύο αξιωματούχοι συζήτησαν σε μία ειλικρινή ατμόσφαιρα, αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
16.02 Οι στρατιωτικοί παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη δέχτηκαν προειδοποιητικά πυρά σε σημείο ελέγχου όταν επιχείρησαν να εισέλθουν στην χερσόνησο της Κριμαίας, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΕ.
15.23 Ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών Ραντοσλάβ Σικόρσκι δήλωσε ότι η Πολωνία προχώρησε στην εκκένωση του προξενείου της στην Κριμαία λόγω των επεισοδίων από τις ρωσικές δυνάμεις που έχουν καταλάβει την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση