GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια νύχτα στη Ζάκυνθο. Πυροβόλησαν τραυματία ακόμα και την ώρα που διακομιζόταν στο νοσοκομείο

Εκτός ελέγχου δύο αλλοδαποί μετά από διαπληκτισμό με ιδιοκτήτες κέντρου διασκέδασης. Αμφότεροι συνελήφθησαν Όλα ξεκίνησαν όταν οι δ...


Εκτός ελέγχου δύο αλλοδαποί μετά από διαπληκτισμό με ιδιοκτήτες κέντρου διασκέδασης. Αμφότεροι συνελήφθησαν
Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο Αλβανοί, ηλικίας 29 και 26 ετών, διαπληκτίστηκαν με τους ημεδαπούς ιδιοκτήτες του κέντρου διασκέδασης, 26 και 31 ετών, και έναν 27χρονο υπάλληλο τους. Στη συνέχεια οι δύο Αλβανοί, ο ένας με πιστόλι και ο άλλος με κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησαν επανειλημμένως και αδιακρίτως έξω από το κατάστημα ενώ ο ένας από τους δράστες τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο με την κάννη του όπλου τον υπάλληλο, όταν εκείνος επιχείρησε να τον αφοπλίσει.
Το περιστατικό, ωστόσο, δεν τελείωσε εκεί, αφού ο 29χρονος πυροβόλησε ακόμα και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο υπάλληλος, την ώρα που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Εις βάρος των δύο Αλβανών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Πηγή: www.news247.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση