GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση Π.Ε.Ν.Α.

Πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου 2014 στη Λάρισα η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Π.Ε.Ν.Α., σε κλίμα απόλυτης συναδελφικότητας κ...


Πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου 2014 στη Λάρισα η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Π.Ε.Ν.Α., σε κλίμα απόλυτης συναδελφικότητας και τάξης, σε πείσμα του ανυπόστατου και εμπρηστικού δημοσιεύματος της εφημερίδας Agrenda της ίδιας ημέρας, που προανήγγελλε "πραξικόπημα".
Στα πλαίσια της συνέλευσης δόθηκαν στοιχεία σχετικά με τα θέματα που ταλανίζουν την Π.Ε.Ν.Α. το τελευταίο διάστημα και αφορούν τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκηση και του πρώην τεχνικού συμβούλου Δημήτρη Μιχαηλίδη, που αποσαφηνίζουν τους λόγους της επίθεσης που δέχεται η Π.Ε.Ν.Α. μετά την απομάκρυνσή του.
ΕΞΟΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ
Από τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων προκύπτει ότι κατά την θητεία του προηγούμενου Δ.Σ. που αποτελείτο από τους κυρίους Βασίλειο Γιαννόπουλο πρόεδρο, Γιάννη Ζαφείρη αντιπρόεδρο, Λεωνίδα Πολυμενάκο γενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Γκιοργκίνη ταμία (γαμπρό του Δ. Μιχαηλίδη) και Βασίλειο Κόλλια ειδικό γραμματέα, έχει δαπανηθεί το ποσό των 46.273,84 ευρώ, χωρίς να υπάρχουν παραστατικά. Στο ποσό συμπεριλαμβάνονται και πληρωμές που εμφανίζονται να έγιναν προς τον Δ. Μιχαηλίδη και το ΑΓΡΟΡΑΜΑ χωρίς να υπάρχουν σχετικά παραστατικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση