GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρη επίθεση Καρατζαφέρη: "Η ΝΔ είναι μπουρ@έλο..."

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και ερωτηθείς αν θα γύριζε ποτέ στη Ν.Δ., όχι απλά απέκλεισε ένα ...


Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και ερωτηθείς αν θα γύριζε ποτέ στη Ν.Δ., όχι απλά απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά απάντησε:
«Από νεαρός δεν πλήρωσα ποτέ για να πάω με γυναίκα. Δεν θα πάω τώρα στα γεράματα σε μπουρ@έλο...».
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφερόμενος στην περίοδο της συμμετοχής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στον αρχικό σχηματισμό της συγκυβέρνησης έκανε λόγο για πολιτικούς αρχηγούς «παλιανθρώπους», οι οποίοι στην αρχή «απέκλειαν κάθε ενδεχόμενο μείωσης σε μισθούς και συντάξεις ή απολύσεις» όπως είπε.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εξαπέλυσε δριμεία επίθεση και στον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, προσωπικά, χαρακτηρίζοντάς τον ως «άνεργο» σε λίγο καιρό - υπονοώντας πως η Ν.Δ. θα ηττηθεί, τόσο στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, όσο και τις Ευρωεκλογές.
Τέλος, χαρακτήρισε «υποχρεωτική» επιλογή τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής της Ν.Δ., Γιώργο Κουμουτσάκο, «ο οποίος επελέγη μετά την άρνηση του Ανδρέα Παχατουρίδη» όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ κράτησε «ίσες αποστάσεις» από τους Νικήτα Κακλαμάνη και Άρη Σπηλιωτόπουλο, κληθείς να απαντήσει, ποιόν από τους δύο θα στηρίξει στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.

Καρατζαφέρης: Δεν θα πάω σε μπου...λο από newsview

1 σχόλιο

  1. Μεγάλη πουτάνα ο Καρατζάφ αλλά όποιος βρίζει την κυβέρνηση μέσα πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση